Γιορτή της Μητέρας: “Σπάει” καρδιές η κόρη της Ελπίδας που έχασε το μωρό της – Η ανάρτησή της

    Ημερομηνία:

    Γιορτή της Μητέρας σήμερα και οι μητέρες σε όλο τον κόσμο έχουν την τιμητική τους, αναμένονας το «χρόνια πολλά» από τα παιδιά τους

    Αυτή η μέρα όμως, είναι “αγκάθι” για όσες δεν κατάφεραν να φέρουν στον κόσμο το παιδί τους και απέβαλαν.

    Σε αυτές τις γυναίκες ανήκει και η κόρη της αγαπημένης τραγουδίστιας Ελπίδας, που στις 21 Απριλίου έχασε το μωρό που κυοφορούσε, στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

    Σήμερα Κυριακή 14 Μαΐου στη γιορτή της Μητέρας, η Ήρα Κατσαντώνη έκανε μία νέα ανάρτηση με φωτογραφία της από την περίοδο που ήταν ακόμη έγκυος.

    Στη λεζάντα έγραψε: «Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου! Στις μανούλες που έχουν τα παιδιά τους, στις μανούλες που έχασαν τα παιδιά τους, στις μανούλες που τα παιδιά τους, τις επισκέφτηκαν για λίγο, στις μανούλες που υιοθέτησαν τα παιδιά τους και σε όλες τις γυναίκες που νιώθουν μανουλες. Σας αγαπώ και σας εκτιμώ όλες!».

    Ήρα Κατσαντώνη

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι πρωταθλητές των aircondition: Δεύτερη η Ελλάδα στην κατανάλωση κλιματιστικών στην ΕΕ

    Καθώς η Ευρώπη μαστίζεται από ένα ακόμη κύμα καύσωνα, ο...

    Πολιτικός «σεισμός» για τις χρεώσεις στα ΑΤΜ – Τι απαντά η Τράπεζα Πειραιώς

    Μία σημαντική αλλαγή στη χρήση των ΑΤΜ ανακοίνωσε πρόσφατα...

    «Ο σύζυγός μου παρακολουθεί ταινίες σεξουαλικού περιεχομένου την ώρα που κάνουμε έρωτα. Νιώθω άχρηστη»

    Είναι φυσιολογικό κάθε σχέση, ειδικά αν μετρά πολλά χρόνια ύπαρξης,...