Ο Άκης Πετρετζίκης μας δίνει την πιο νόστιμη συνταγή για γιουβαρλάκια με γιαούρτι.
Συστατικά
Για τα γιουβαρλάκια
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
150 γρ. ρύζι γλασέ
1 κρεμμύδι, μέτριο
1 σκ. σκόρδο
1 κ.σ. άνηθο
θυμάρι
ξύσμα λεμονιού, από 2 λεμόνια
δυόσμο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 αυγό, μέτριο
1 λίτρο νερό
2 φύλλα δάφνης
1 κύβο κότας Maggi
δεντρολίβανο
Για το σερβίρισμα
ελαιόλαδο
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
πιπέρι
φέτα
ρίγανη
λεμόνι, σε φέτες
ψωμί
https://youtu.be/PRIH_aaS44Q

