Γκάγκα: Σταματά το πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 από τον επόμενο μήνα

    Ημερομηνία:

    Την αναστολή του μέτρου του διοικητικού προστίμου των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα.

    ICECAP

    Συγκεκριμένα μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης και αναφερόμενη στον εμβολιασμό, η κυρία Γκάγκα σημείωσε πως το καλοκαίρι οι ανεμβολίαστοι άνω των 60 δεν θα χρειάζεται να πληρώνουν το διοικητικό πρόστιμο. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το πότε θα ληφθεί η απόφαση να  καταργηθεί το εν λόγω μέτρο είπε «θα δούμε, πιθανότατα από τον επόμενο μήνα».

    Πρόσθεσε πως αν τα κρούσματα κορωνοϊού μειωθούν σε 200 με 300 την ημέρα τότε μπορεί να υπάρξει μια μεγαλύτερη απελευθέρωση, αλλά ακόμη δεν είμαστε εκεί. Για την τέταρτη δόση η κ. Γκάγκα ανέφερε ότι δεν εξετάζεται να χορηγηθεί παρά μόνο σε κάποιες κατηγορίες ανοσοκατεσταλμένων ατόμων.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    15χρονη υπέστη αλλεργική αντίδραση σε σχολική εκδρομή στην Θέρμη

    Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ μεταφέρθηκε εσπευσμένα μία 15χρονη μαθήτρια κατά...

    To «πρότζεκτ Miraval» του Μπραντ Πιτ έρχεται στην Ελλάδα

    Η ιστορική «Ταβέρνα του Οικονόμου» στα Πετράλωνα αποδείχθηκε ιδανικό...

    Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας φώτισε «μπλε» το Δημαρχείο για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής!

    Με μεγάλη χαρά, ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας ανταποκρίθηκε στο...