Γκάζι: Πώς έγινε το αιματηρό περιστατικό – Ο καβγάς των Κρητικών με τους δράστες πριν από τους πυροβολισμούς

    Ημερομηνία:

    Με αφορμή έναν καβγά μεταξύ των τριών τραυματιών από την Κρήτη και των δύο επιβαινόντων του τζιπ που περνούσε έξω από το κλαμπ, σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς, σήμερα (16/12) το πρωί, στο Γκάζι.

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του enikos.gr, η παρέα των 6-7 Κρητικών είχε βγει από νωρίς για να διασκεδάσει, καθώς ένας από αυτούς παντρεύεται στις 29 Δεκεμβρίου και έκαναν μπάτσελορ πάρτι. Πέρασαν από διάφορα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, και περίπου στις 03:00 πήγαν σε ένα κλαμπ στη συμβολή των οδών Ευάδνης και Πειραιώς.

    Κατά τις 06:00 το πρωί, βγήκαν από το νυχτερινό κέντρο, και στη συνέχεια πήγαν να φάνε σε μία πιτσαρία που βρίσκεται στην οδό Ιάκχου, κοντά στο κλαμπ όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί. Λίγη ώρα αργότερα, κάποιος από την παρέα φώναξε την ώρα που περνούσε ένα τζιπ Range Rover.

    Τότε, το αυτοκίνητο σταμάτησε, και δύο άτομα, πιθανόν ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός, κατέβηκαν από το όχημα και προσέγγισαν την παρέα των Κρητικών. Ένας εκ των δύο δραστών, χαστούκισε τον έναν Κρητικό, με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι να αντιδράσουν. Εκείνη την στιγμή, ο δεύτερος από τους επιβαίνοντες του τζιπ, έβγαλε όπλο και πυροβόλησε εναντίον τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα.

    Τα τρία θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» με τραύματα στο κεφάλι. Πρόκειται για δύο αδέλφια και ένα φίλο τους. Τα δύο αδέλφια είναι ηλικίας 28 και 33 ετών, ενώ ο φίλος τους, ο οποίος είναι σοβαρά τραυματισμένος είναι 28 ετών.

    Από το σημείο έχουν συλλεχθεί 4 κάλυκες ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου.

    GLEARNET

    Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι αστυνομικοί κάνουν «φύλλο και φτερό» τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής προκειμένου να εξασφαλίσουν τον αριθμό κυκλοφορίας του τζιπ. Την στιγμή των πυροβολισμών, φέρεται να ήταν μπροστά και ο πορτιέρης του κλαμπ.

    H ανακοίνωση του κλαμπ

    Το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, μέσω story στο Instagram, αναφέρθηκε στο αιματηρό επεισόδιο.

    «Σας ανακοινώνουμε επίσημα ότι το μαγαζί δεν έχει καμία σχέση με τα χθεσινά γεγονότα. Είχε ήδη κλείσει όταν έπεσαν οι πυροβολισμοί στο απέναντι μαγαζί».

    Γκάζι: Πώς έγινε το αιματηρό περιστατικό – Ο καβγάς των Κρητικών με τους δράστες πριν από τους πυροβολισμούς

    Δείτε φωτογραφίες

    Γκάζι πυροβολισμοίΓκάζι πυροβολισμοί

    Γκάζι πυροβολισμοί

    Γκάζι πυροβολισμοίΓκάζι πυροβολισμοί

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αλλάζουν οι προτιμήσεις του πλούτου – Από προϊόντα σε ταξίδια πολυτελείας

    Ενα χάσμα αναδύεται στον κλάδο της πολυτέλειας. Από τη...

    Φοινικούντα: Στη ΓΑΔΑ για να παραδοθεί ο συνεργός της διπλής δολοφονίας

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο διπλό φονικό της Φοινικούντας...

    “Πράσινο φως” για το νέο ΚΤΕΛ: Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία στους δρόµους – ΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ

    Το «πράσινο φως» άναψε η Αποκεντρωµένη ∆ιοίκηση Πελοποννήσου, ∆υτικής...

    Οι Κανίβαλοι των Άνδεων – Η σκοτεινή πλευρά ενός «θαύματος»

    13 Οκτωβρίου 1972 Ήταν Παρασκευή και 13 όταν η πτήση...