Γκέλυ Μαυροπούλου: Αποτεφρώθηκε η σορός της με απόφαση εισαγγελέα

    Ημερομηνία:

    Αποτεφρώθηκε, το απόγευμα της Πέμπτης, στη Ριτσώνα η σορός της Γκέλυς Μαυροπούλου και έτσι το θρίλερ για την κηδεία της έλαβε τέλος.

    Αν και ο νόμος δεν επέτρεπε την αποτέφρωσή της, λόγω μη εύρεσης κανενός συγγενούς, εν τέλει με υπογραφή του προέδρου του ΣΕΗ Σπύρου Μπιμπίλα, ο εισαγγελέας αποδέχτηκε την τελευταία επιθυμία της ηθοποιού.

    Η Γκέλυ Μαυροπούλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών τη Δευτέρα (19/07), την ίδια μέρα που έφυγε από τη ζωή και ο Τόλης Βοσκόπουλος, μόνη και ξεχασμένη σε δημόσιο νοσοκομείο, χωρίς κανέναν συγγενή.

    Εν τέλει, ο πρόεδρος του ΣΕΗ την Πέμπτη το μεσημέρι παρέλαβε τη σορό της μεγάλης πρωταγωνίστριας και ξεκίνησε τη διαδικασία της αποτέφρωσής της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Patras IQ 2026: Το Επιμελητήριο Αχαΐας ανέδειξε την καινοτομία μέσα από το “Achaia Business & Innovation Showcase 2026”

      Η δυναμική της τοπικής επιχειρηματικότητας και ο ρόλος της...

    Τιμητική Βράβευση της Πρώτης Γυναικείας Ομάδας του Απόλλωνα Πάτρας από την ΕΣΠΕΠ

    Στο πλαίσιο του Final-4 του Πρωταθλήματος Κ-20 Γυναικών, που...

    ΠΝΟ: Ζητά μέτρα προστασίας και επαναπατρισμό ναυτικών λόγω επικινδυνότητας στον Περσικό Κόλπο

    Την έντονη ανησυχία της για την κλιμάκωση των πολεμικών συγκρούσεων στη Μέση...

    Τεχεράνη: Σύμφωνα με τον ΠΟΥ εκκενώθηκε νοσοκομείο μετά από εκρήξεις

    Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ανακοίνωσε σήμερα ότι ένα νοσοκομείο...