Γκέλυ Μαυροπούλου: Αποτεφρώθηκε η σορός της με απόφαση εισαγγελέα

    Ημερομηνία:

    Αποτεφρώθηκε, το απόγευμα της Πέμπτης, στη Ριτσώνα η σορός της Γκέλυς Μαυροπούλου και έτσι το θρίλερ για την κηδεία της έλαβε τέλος.

    Αν και ο νόμος δεν επέτρεπε την αποτέφρωσή της, λόγω μη εύρεσης κανενός συγγενούς, εν τέλει με υπογραφή του προέδρου του ΣΕΗ Σπύρου Μπιμπίλα, ο εισαγγελέας αποδέχτηκε την τελευταία επιθυμία της ηθοποιού.

    Η Γκέλυ Μαυροπούλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών τη Δευτέρα (19/07), την ίδια μέρα που έφυγε από τη ζωή και ο Τόλης Βοσκόπουλος, μόνη και ξεχασμένη σε δημόσιο νοσοκομείο, χωρίς κανέναν συγγενή.

    Εν τέλει, ο πρόεδρος του ΣΕΗ την Πέμπτη το μεσημέρι παρέλαβε τη σορό της μεγάλης πρωταγωνίστριας και ξεκίνησε τη διαδικασία της αποτέφρωσής της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μπούγας: Στόχος του υπουργείου Δικαιοσύνης είναι η πλήρης αναμόρφωση των Ιατροδικαστικών Υπηρεσιών της χώρας

    «Στόχος του υπουργείου Δικαιοσύνης είναι η πλήρης αναμόρφωση των...

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Εισαγγελείς σε Αγρίνιο, Ιωάννινα, Ηράκλειο και Λάρισα ανέλαβαν την υπόθεση

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη έρευνα της Ευρωπαϊκής...

    Και όμως, το κόστος της «καλής ζωής» μειώνεται – Οι 15 ακριβότερες πόλεις

    Η «καλή ζωή» έγινε λίγο λιγότερο ακριβή, καθώς η...

    Πολυτέλεια η μία εβδομάδα διακοπών για τους μισούς Ελληνες

    Ούτε μία εβδομάδα διακοπών δεν μπορεί να σηκώσει οικονομικά...