Γκλέτσος για Μητσοτάκη: Σαφώς και δεν είναι λύση αυτό που είπα για το γιαούρτωμα

    Ημερομηνία:

    Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι!” για το βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται να κρατά ένα γιαούρτι που στη συσκευασία του είχε το πρόσωπο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. 

    «Θα πρέπει να με ψηφίσει κάποιος για να ξεκινήσει και κάτι άλλο, ήρεμα, τίμια και σωστά. Ψέματα δεν θα πω για να εξασφαλίσω ψήφους γιατί θα το βρω μπροστά μου και δεν θέλω», είπε αρχικά.

    «Το “σκληρό Ροκ” που έχω ξεκινήσει είναι συνειδητό και στοιχείο του χαρακτήρα μου. Δεν αντέχω άλλο με όσα συμβαίνουν, είμαστε υπόδουλοι σε μία μητσοτακική νοοτροπία που μας θέλει δούλους στην ίδια μας τη χώρα. Σαφώς και δεν είναι λύση αυτό που είπα για το γιαούρτωμα του πρωθυπουργού, αν έρθει στη Λαμία, λύση είναι να τον καταψηφίσουμε. Θα μπορούσαν αντί για δύο μήνες να βάλουν τον σταθμάρχη, τέσσερις, έξι και οχτώ μήνες δίπλα σε κάποιον να εκπαιδευτεί και να μάθει το σύστημα, ούτε αυτό δεν έκαναν», πρόσθεσε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΪΑ: “Εφυγε” ο Θόδωρος Τσεντούρος – ΦΩΤΟ

    Γεννήθηκε στα Καλάβρυτα το έτος 1927 από τον Κωνσταντίνο...

    Καύσωνας: Το σύμπτωμα στα χέρια που δείχνει ότι κινδυνεύετε από θερμοπληξία

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ba%ce%b1%cf%8d%cf%83%cf%89%ce%bd%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%8d%ce%bc%cf%80%cf%84%cf%89%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%87%ce%ad%cf%81%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b5%ce%af/

    Ιωάννα Τούνη: Διακοπές στη Χαλκιδική με τον μικρό της γιο, Πάρη

    Η Ιωάννα Τούνη έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές...