Γλυφάδα: Δήλωση Σπύρου Καρνέση για την αιματηρή επίθεση

    Ημερομηνία:

    Ανακοίνωση εξέδωσε ο εφοπλιστής Σπύρος Καρνέσης αναφορικά με το μακελειό στη Γλυφάδα που είχε ως τραγικό αποτέλεσμα των θάνατο της αδερφής του Μαρίας, του γαμπρού του Αντώνη Βλασσάκη και του συνεργάτη της εταιρείας Ηλία Κουκουλάρη.

    Στην ανακοίνωση ο Σπύρος Καρνέσης κάνει λόγο για «τραγικό και αναπάντεχο γεγονός που έπληξε την οικογένεια» και ζητά να «αποφεύγεται κάθε συσχέτιση με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση».

     Η ανακοίνωση έχει ως εξής: Η οικογένειά μου και εγώ δηλώνουμε βαθύτατα συντετριμμένοι από το τραγικό και αναπάντεχο γεγονός που έπληξε την οικογένειά μας και οδήγησε στην απώλεια της αδελφής μου Μαρίας, του γαμπρού μου Αντώνη Βλασσάκη και του συνεργάτη μας Ηλία Κουκουλάρη.

    Η ανείπωτη θλίψη των στιγμών επιβάλλει τον ελάχιστο σεβασμό στον πόνο και το πένθος των οικογενειών μας. Παρακαλούμε να αποφεύγεται κάθε συσχέτιση με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γλυφάδα: Έκκληση από τα αδέρφια του πατροκτόνου στη Γλυφάδα – «Δείξτε λίγη ανθρωπιά»

    Το μνημόσυνο για τις εννέα ημέρες από τον θάνατο...

    Τέμπη: Στη δημοσιότητα το πόρισμα για την πυραντοχή των καθισμάτων – Δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές

    Τα καθίσματα της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity 62 που συγκρούστηκε...

    Κλέβουν σχεδόν έξι εκατομμύρια λίτρα το χρόνο

    Η Ελληνική Αστυνομία σε συντονισμένες επιχειρήσεις των τελευταίων εβδομάδων...