Γλυκά Νερά: Η Κάρολαϊν δεν πρόλαβε να ανακοινώσει στους γονείς της ότι χωρίζει

Ημερομηνία:

Μία νέα πτυχή για την γυναικοκτονία που σημειώθηκε τον Μάιο του 2021 στα Γλυκά Νερά έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Η 20χρονη Κάρολαϊν είχε αποφασίσει να χωρίσει από τον σύζυγό της και καθ΄ομολογίαν δολοφόνο της.

Η Κάρολαϊν Κράουτς, σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ήταν έτοιμη να ανακοινώσει και στους γονείς της ότι πρόκειται να χωρίσει με τον 32χρονο πιλότο. Όπως αποκάλυψε επιστήθια φίλη της αδικοχαμένης κοπέλας, ήθελε όμως να το κάνει από κοντά, στην Αλόννησο, και γι’ αυτό περίμενε την άρση των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία του κορονοϊού.

«Η Κάρολαϊν περίμενε να αρθούν τα μέτρα μετακίνησης για να πάει στην Αλόννησο. Αλλά δεν πρόλαβε. Θα έφευγε στις 15 Μαΐου, ώστε να βρεθεί στην οικογένειά της και να μιλήσει από κοντά στη μητέρα της. Από το τηλέφωνο δε θα της μιλούσε ποτέ. Όμως στις 11 Μαΐου δολοφονήθηκε. Για λίγες ημέρες… Δεν πρόλαβε» αποκάλυψε χαρακτηριστικά φίλη της Κάρολαϊν στον ΑΝΤ1.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: 9 άτομα με δηλητηρίαση! Εφαγαν σε γνωστό κατάστημα

Εννεα άτομα κατήγγειλαν στην Αστυνομία ότι υπέστησαν μαζική τροφική...

Αχαΐα: Τραγικός θάνατος για γυναίκα – “Καρφώθηκε” με το ΙΧ σε μάντρα

Τραγικο θάνατο βρήκε 75χρονη από το Αϊγιο, σε τροχαίο...

Πάτρα: 41 κτίρια στην περιουσία του Δήμου – ΔΕΙΤΕ ΤΑ

Η ακίνητη περιουσία του Δήμου Πατρέων αποτελεί ένα σημαντικό,...