Γλυκά Νερά: Η πρώτη φωτογραφία του συζυγοκτόνου μέσα από τη φυλακή

    Ημερομηνία:

    Στο «φως» της δημοσιότητας η πρώτη φωτογραφία του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της 20χρονης Κάρολαϊν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μέσα από τη φυλακή όπου κρατείται για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

    Στην φωτογραφία που παρουσίασε το Star, φαίνεται ο συζυγοκτόνος πίσω από τα συρματοπλέγματα του Κορυδαλλού, σε έναν από τους πρώτους προαυλισμούς του στην ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών. Όπως φαίνεται, στέκεται όρθιος κάτω από το υπόστεγο, δίπλα σε ένα τραπέζι. Φοράει ένα μπλε σορτσάκι και μια γκρι μπλούζα.

    Γλυκά Νερά

    Έχει βάλει τα χέρια του στη μέση και συζητάει με έναν άλλον κρατούμενο που κάθεται απέναντί του σε ένα παγκάκι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, τις τελευταίες ώρες έχει αρχίσει να μιλάει περισσότερο με τον συγκρατούμενο του πρώην σωφρονιστικό που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών.

    «Είναι σαν να βρίσκεται σπίτι του» ήταν η φράση που μεταφέρθηκε στο Star από τη φυλακή. Χθες, Πέμπτη, πέρασε από ψυχιατρική εξέταση. Θα ακολουθήσουν κι άλλες εξετάσεις από γιατρούς ενώ έχει ζητήσει και κάποια βιβλία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτό είναι το μυστικό για καλύτερη σεξουαλική ζωή – Και δεν έχει σχέση με το σεξ

    Εάν τα κάνετε όλα μαζί με τον σύντροφό σας,...

    Γιατί με πιάνει φαγούρα μετά το μπάνιο;

    Ιδιαίτερα την περίοδο του χειμώνα, δεν είναι σπάνιο φαινόμενο...

    Πώς θα καταλάβετε ότι το μαξιλάρι σας θέλει αλλαγή

    Μπορεί να έχουμε βρει το κατάλληλο μαξιλάρι και να...

    Σχέσεις: Τελικά πόσο διαρκεί ο έρωτας; – Τι λένε οι επιστήμονες

    Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο διαρκεί ο έρωτας, ένα από...