Γλυκά Νερά: Κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας της Καρολάιν δηλώνουν στην Αστυνομία

    Ημερομηνία:

    Στην αποκάλυψη πως η Αστυνομία βρίσκεται κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά κατά την διάρκεια διάρρηξης, προχώρησε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

    Όπως είπε στον ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης, η αστυνομία τηρεί σιγή ιχθύος, δίχως αυτό να σημαίνει πως τα τεκμήρια που υπάρχουν στη διάθεσή της είναι λιγοστά. Παράλληλα επεσήμανε πως η υπόθεση έχει πληθώρα ερωτημάτων.

    Αναλύοντας επ αυτού έδωσε ένα παράδειγμα λέγοντας πως προκαλεί απορία στις Αρχές το γεγονός ότι οι δράστες κατέστρεψαν τις κάμερες και αφαίρεσαν τις κάρτες μνήμης απ’ αυτές, ενώ την ίδια στιγμή άφησαν το κινητό τηλέφωνο δίπλα στον 32χρονο πιλότο.

    Άλλο ένα ερώτημα που προβληματίζει την Αστυνομία, όπως είπε είναι το ότι οι δράστες ακινητοποίησαν τον 32χρονο τυλίγοντάς τον με σπάγκο, πράγμα που συνεπάγεται ότι οι ίδιοι δεν εισέβαλαν οργανωμένοι, μιας και βρήκαν τον σπάγκο στο εσωτερικό του σπιτιού. Παράλληλα του φίμωσαν το στόμα με μονωτική ταινία, την οποία επίσης βρήκαν εντός του ακινήτου στα Γλυκά Νερά.

    Κάνοντας λόγο για παράξενες κινήσεις, εν τέλει, ο κος Καλλιακμάνης, εστίασε επιπρόσθετα στο γεγονός ότι οι τρεις άνδρες που διέρρηξαν το σπίτι έφεραν όπλα, κάτι που σημαίνει ότι ήταν αποφασισμένοι να απειλήσουν τους ενοίκους αλλά ακόμα και για να αντεπεξέλθουν σε περίπτωση συμπλοκής με την Αστυνομία.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δράμα: Σκότωσαν νεαρή αρκούδα με όπλο και την αποκεφάλισαν

    Μία αρκούδα νεκρή από πυροβόλο όπλο, που στη συνέχεια...

    Πάτρα: Αλήλικοι συνελήφθησαν για κλοπή και οδήγηση αυτοκινήτου-Είναι μόλις 13 και 15 ετών!

    Συλλήψεις ανηλίκων για κλοπή οχήματος και της μητέρας τους...

    Πάτρα – ΤΩΡΑ: Κάνει προσαγωγές η ΕΛ.ΑΣ. – ενόψει της πορείας

    Σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις η ΕΛ.ΑΣ. έχει κάνει προσαγωγές...

    Μπανγκλαντές: Σε θάνατο καταδικάστηκε η ανατραπείσα πρωθυπουργός

    Δικαστήριο του Μπανγκλαντές καταδίκασε σήμερα (17/11) σε θάνατο την...