Γλυκά Νερά – Πατέρας 33χρονου πιλότου: Έχω χάσει δύο παιδιά – Το μωράκι είναι μαζί μας

    Ημερομηνία:

    Για 37 ημέρες, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Κάρολαιν, έπαιζε το θέατρο του τεθλιμμένου συζύγου που βρέθηκε απέναντι από τρεις ληστές μέσα στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά, βίωσε δραματικές στιγμές και έχασε τη γυναίκα του, τον έρωτα της ζωής του.

    Λίγα 24ωρα μετά την ομολογία του, ο πατέρας του 33χρονου πιλότου «σπάει» τη σιωπή του.

    Μιλώντας στο T-live, ο πατέρας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου εξομολογήθηκε ότι έχασε δύο παιδιά και ότι προσπαθεί να μην έχει περισσότερο κακή τύχη ένα παιδάκι που δεν φταίει σε τίποτα.

    «Το μωράκι είναι μαζί μας. Το μόνο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι η τύχη αυτού του μωρού και θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι πάνω σε αυτό. Ως πατέρας αυτή τη στιγμή, έχω χάσει δύο παιδιά. Προσπαθώ να μην έχει περισσότερο κακή τύχη ένα παιδάκι που δεν φταίει σε τίποτα», είπε ο πατέρας του 33χρονου πιλότου.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η επιστήμη πίσω από την τέλεια μαρμελάδα σύκο

    Φτιάχνουμε μαρμελάδα σύκου μέσα από το πρίσμα της επιστήμης των τροφίμων,...

    Πανεπιστήμιο Πατρών: Διεθνές θερινό σχολείο «Βέλτιστες Πρακτικές στην παιδική παχυσαρκία»

    Ολοκληρώθηκε στην Πάτρα, με διδάσκοντες και συμμετέχοντες από πολλές...

    ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” ο αξιαγάπητος καθηγητής με το γαλάζιο “κατσαριδάκι”

    Εφυγε από την ζωή ένας υπέροχος καθηγητής φιλόλογος. Ο...

    Συντονιστικό φορέων για φωτιές – Ζαΐμης: Οι φυλακές πρέπει να φύγουν από την ΒΙΠΕ

    Ευρεία σύσκεψη φορέων του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας...