Γλυκά Νερά: Στους γονείς της Κάρολαϊν η μικρή Λυδία – Αφαιρείται η γονική μέρινα από τον συζυγοκτόνο

    Ημερομηνία:

    Η εισαγγελική απόφαση “βγήκε” λίγο πριν από τις 12:00. Αποφασίστηκε ότι η μικρή Λυδία, το βρέφος που έμεινε ορφανό μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, θα μείνει προσωρινά με την οικογένεια της μητέρας της. Παράλληλα, αφαιρέθηκε, προσωρινά, η γονική μέριμνα από τον 33χρονο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

    Αύριο Τρίτη (29.06.2021), η μητέρα της Κάρολαϊν, της 20χρονης κοπέλας που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, θα έρθει στην Αθήνα για να πάρει το μωρό στην Αλόννησο, όπως μετέδωσε η εκπομπή Tlive στον Alpha με την Τατιάνα Στεφανίδου.

    Η Εισαγγελία Ανηλίκων αποφάσισε έχοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ως γνώμονα τη διασφάλιση της ομαλής σωματικής και ψυχικής διάπλασης του παιδιού. Με αυτό το πρίσμα αποφασίστηκε να διαβιβαστεί ο φάκελος στην Εισαγγελία Βόλου, η οποία θα παρακολουθεί την άσκηση της καλής επιμέλειας στην ενός έτους Λυδία.

    Η οικογένεια του 33χρονου πιλότου, βάσει της εισαγγελικής διάταξης, θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το μωρό 5 ημέρες τον μήνα, 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι στην Αλόννησο και μόνο.

    Και οι δύο πλευρές μπορούν να προσφύγουν κατά της διάταξης εντός 30 ημερών ενώ και η εισαγγελική αρχή είναι υποχρεωμένη μέσα στο ίδιο διάστημα να εισάγει την υπόθεση στο δικαστήριο, το οποίο σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα κρίνει οριστικά το θέμα της επιμέλειας του μωρού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κυρία Κωνσταντοπούλου, κι άλλοι ερωτεύτηκαν, αλλά δεν κάνουν έτσι»

    Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή «Το πρωινό» την Πέμπτη...

    «Ραγίζει» καρδιές το νέο ποστ του Κώστα Σαμαρά για την αδελφή του, Λένα που έφυγε από τη ζωή

    Μία ανάσα από τις γιορτές των Χριστουγέννων και η...

    Δημοσίευμα «πέθανε» τη Στέφανη Χαραλάμπους – Η απάντηση της ηθοποιού της «Γης της Ελιάς»

    Η Στέφανη Χαραλάμπους ήρθε αντιμέτωπη με μια είδηση που την άφησε...

    Πάτρα: Το Δημαρχείο “φόρεσε” τα γιορτινά του – φωτο

    Με τον στολισμό του Δημαρχείου Πάτρας, η πόλη μπαίνει στο...