Γλυκά Νερά: Τρίτη διακοπή στη δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν – Τι ισχυρίστηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Ημερομηνία:

Για τρίτη φορά διακόπηκε η δίκη για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά. Η διαδικασία θα συνεχιστεί στις 8 Μαΐου λόγω προβλήματος υγείας του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορουμένου.

«Να σας ενημερώσω ότι ο συνήγορός μου δεν μπορεί να παραστεί λόγω προβλήματος υγείας» είπε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο δικαστήριο, ενώ συνεργάτιδα του γραφείου του Αλεξάνδρου Παπαϊωαννίδη προσκόμισε έγγραφα από νοσοκομείο στο οποίο εισήχθη την Παρασκευή ο δικηγόρος.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ζήτησε επίσης να μην οριστεί συνεδρίαση την περίοδο των πανελληνίων εξετάσεων, καθώς θα συμμετέχει σε αυτές.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Μειώσεις τιμών σε 1.660 προϊόντα με μειώσεις έως 30% στα ράφια από τη Δευτέρα, πώς θα κερδίσουν οι καταναλωτές

Με περισσότερους από 1.660 κωδικούς προϊόντων και με μέση μείωση...

𝗗𝗶𝗮𝗺𝗮𝗻𝗱𝗮 𝗚𝗮𝗹𝗮́𝘀: Όταν το σκοτάδι απέκτησε φωνή

Γεννημένη στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας, με ελληνικές ρίζες, η...

Το μυστικό που μειώνει την αρτηριακή πίεση μέσα σε μόλις 20 ημέρες

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Λανκασάιρ διαπίστωσαν ότι η...