Γλυκά Νερά – Ξανά στον ανακριτή ο πιλότος – Νέος κύκλος καταθέσεων

    Ημερομηνία:

    Νέες εξηγήσεις θα κληθεί να δώσει στον ανακριτή ο πιλότος για τη γυναικοκτονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

    Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει απαντήσεις για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της 11ης Μαΐου. Ο ίδιος δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του, ενώ επιβεβαιώνει και την πρόθεση της οικογένειας του να μην διεκδικήσει την επιμέλεια της μικρής από τους γονείς της Καρολάιν.

    Σύμφωνα με το Star o 32χρονος θα κληθεί εκ νέου από τον ανακριτή προκειμένου να δώσει νέες διευκρινίσεις για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες, το τραπεζικό απόρρητο αλλά και την ακριβή στιγμή που βγήκε η κάρτα SIM από την κάμερα ασφαλείας του σαλονιού. Ειδικότερα, το τελευταίο στοιχείο αναμένεται να διαλευκάνει τη δολοφονία και να καθορίσει κατά πόσο αυτή έγινε «εν βρασμώ ψυχής».

    Τα νέα στοιχεία που θα παραλάβει ο ανακριτής ανοίγουν επί της ουσίας νέο κύκλο καταθέσεων. Αναμένεται να κληθούν ως μάρτυρες οι γονείς και ο αδερφός του κατηγορουμένου, οι οποίοι έως τώρα δεν είχαν καταθέσει ούτε στην αστυνομία αλλά ούτε και στον ανακριτή.

    Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έχει ζητηθεί για άλλα πέντε άτομα εκτός από τον πιλότο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας

    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει η Α΄ΕΛΜΕ...

    Αγία Παρασκευή: Πολωνός καθηγητής το θύμα της δολοφονίας – Ο πρώην σύζυγος της συντρόφου του βασικός ύποπτος

    Ένας 43χρονος Πολωνός καθηγητής, πατέρας δύο παιδιών, είναι το θύμα της  δολοφονίας που...

    Γιατί η Πριγκίπισσα Diana ήταν η πραγματική influencer;

    Πάνω από 27 χρόνια μετά τον θάνατό της, η πριγκίπισσα...

    O Άρης Μουγκοπέτρος συναντήθηκε με τον Άδωνη Γεωργιάδη στο ΚΑΤ

    Ο Άρης Μουγκοπέτρος βιώνει έναν μεγάλο Γολγοθά αποκατάστασης της υγείας του...