Γνωστή κυρία της κοσμικής Αθήνας μετρούσε τις μπουκιές των καλεσμένων της

Ημερομηνία:

Η κατάσταση στην κοσμική Αθήνα έχει ξεφύγει εντελώς. Εκτός από τις δεκάδες «αρπαχτές» που συμβαίνουν καθημερινά και λόγω εορτών, καθένας κάνει και  εμφανίζεται όπως του καπνίσει – από τη συμπεριφορά ως το dress code.

Γνωστή κυρία της κοσμικής Αθήνας μετρούσε τις μπουκιές των καλεσμένων της

Άνθρωποι χωρίς καμία αισθητική και ενσυναίσθηση κυκλοφορούν, φωτογραφίζονται και αισθάνονται. Σίγουρα θα τρίζουν τα κόκαλα της αείμνηστης σταρ Κάλλας, που έχουν «ξεσκίσει» το όνομά της σε εκδηλώσεις, βραβεία, αναμνηστικά δώρα, ποτά, μαντίλια και σοκολάτες. Μα, κανείς δεν υπάρχει να προστατεύσει το όνομά της, μου ανέφερε από το Παρίσι η φίλη μου Μαριλένα.

Γουέιν Ρούνεϊ autoktonia

Έχουν χαθεί πλέον το μέτρο, η ευγένεια και το ήθος, όχι μόνο από τους δευτεροκλασάτους, αλλά και από πρώτα ονόματα. Παλιά κυρία, με καβούρια όμως στις τσέπες, στο πρόσφατο κάλεσμα που οργάνωσε μετρούσε τις μπουκιές των καλεσμένων της και έτρεμε αν η κατανάλωση ποτών ξεπερνούσε το όριο του μπάτζετ που είχε βάλει.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Μνημόσυνα που θα τελεστούν την Κυριακή 1/11/2026

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΕΛΟΥΜΕ   ΤΗΝ   ΚΥΡΙΑΚΗ   1 - 11 - 2026   ΚΑΙ  ...

Όλγα Πολίτου: Τι θυμάται από την Πάτρα η γνωστή ηθοποιός

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, η Όλγα Πολίτου μίλησε για...

Έξι συλλήψεις μετά από αστυνομική επιχείρηση στην Ηλεία

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας,...

Ο υφ. Πολιτισμού Ιάσονας Φωτήλας στα γραφεία της εφημερίδας «Espresso»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bf-%cf%85%cf%86-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%8d-%ce%b9%ce%ac%cf%83%ce%bf%ce%bd%ce%b1%cf%82-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%ae%ce%bb%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%b3%cf%81/