ΓΩΓΟΣ: Click away…. αλλά σε συγκεκριμένες περιοχές

    Ημερομηνία:

    Aπό την πλευρά του ο Καθηγητής Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας του πανεπιστημίου Πατρών, Χαράλαμπος Γώγος, μίλησε για την απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξει τα σχολεία στις 11 Ιανουαρίου και να κλείσει click away και εκκλησίες, αλλά και για την πορεία της πανδημίας.

    Σύμφωνα με τον καθηγητή, το θέμα των σχολείων τέθηκε υπό συζήτηση στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων και με βάση τα έως τώρα επιδημιολογικά δεδομένα, ήταν συντηρητικοί στις αποφάσεις τους, οι οποίες περιλαμβάνουν το άνοιγμα μόνο των δημοτικών. Το άνοιγμα των υπόλοιπων βαθμίδων θα εξαρτηθεί από τα περαιτέρω επιδημιολογικά δεδομένα.

    Παραδέχτηκε ότι η επιτροπή αιφνιδιάστηκε από την απόφαση της κυβέρνησης, καθώς προηγήθηκε της συζήτησης της επιτροπής. Για το θέμα του click away θα συζητήσουν εκ νέου, όταν θα εξεταστούν τα επιδημιολογικά δεδομένα των εορτών. Είπε μάλιστα, ότι υπάρχει και το ενδεχόμενο να λειτουργήσει το click away κατά περιοχές.

    Φλίγκος

    Για το άνοιγμα των σχολείων, υποστήριξε πως είναι πολύ χρήσιμο να είναι διαθέσιμα αρκετά δειγματοληπτικά τεστ για εκπαιδευτικούς και μαθητές και ιδιαίτερα σε περιοχές όπου υπάρχει κίνδυνος αναζωπύρωσης, όπως η δυτική Αττική και κάποιες περιοχές της βόρειας Ελλάδας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συγκλονισμένος ο Νεκτάριος Φαρμάκης

    Η απώλεια του Άρη Τηλιγάδη μας συγκλονίζει όλους. Υπήρξε φίλος...

    Πάτρα: Ο Στέλιος Αποστολόπουλος για τον “γάτο”

    Έφυγε ο “Γάτος”… Τα τελευταία χρόνια είχαμε έρθει αρκετά κοντά.Ερχόσουν...

    Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στον γύρο και στο ντονέρ

    Ντονέρ ή γύρος; Δύο street food με αρκετές διαφορές, αλλά κοινή...

    Aντιγήρανση: Με ποιες φυτικές ενώσεις συνδέεται;

    Γνωρίζατε ότι η αντιγήρανση περνάει από το πιάτο σας;...