«Golden Runway»: Τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από το πρώτο fashion show της Πάτρας

Ημερομηνία:

Το “Golden Runway” – “Fashion for a cause”, το πρώτο fashion show στην Πάτρα, είναι γεγονός και καθώς οδεύουμε προς την τελική ευθεία για τη διεξαγωγή του μεγάλου event το Σάββατο 31 Μαΐου στην Achaia Clauss, ο κόσμος της πόλης μοιάζει να έχει αγκαλιάσει αυτή την πρωτοβουλία με σκοπό τη στήριξη του πολύτιμου έργου που υπηρετεί το “Make-A-Wish” (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Εμπνευστής του “Golden Runway” είναι η πολυτάλαντη Δήμητρα Ζαφειρακοπούλου, Owner της “Media Art Agency”, Social Media Manager & Creator, η οποία εμπιστεύτηκε τη διοργάνωση του event στην έμπειρη ομάδα της “Harris The Events” υπό την επιμέλεια του Founder & Creative Director της εταιρείας, Χάρη Παναγόπουλου. Στην πασαρέλα της λαμπερής βραδιάς θα εμφανιστούν ξεχωριστοί Πατρινοί σχεδιαστές και brands που, ξεκινώντας από την πόλη μας, έχουν αφήσει το στίγμα τους στον χώρο της μόδας μέσα από το ταλέντο και την ευρηματικότητα τους: The Artians, Envreta, Anthi Kardara, Aggel Knitwear, Theodosia Ntenti, Brule Official, Georgina Trikogia.

Η Achaia Clauss είναι έτοιμη να υποδεχτεί το φετινό Golden Runway “Fashion for a cause” το Σάββατο 31 Μαΐου 2025 στις 18:00 μ.μ., στηρίζοντας το σημαντικό φιλανθρωπικό έργο του “Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και φιλοξενώντας στους χώρους της τον κομψό συνδυασμό μόδας & τέχνης σε ένα fashion event που θα γίνει talk of the town.

Την παρουσίαση θα αναλάβει ο εξαίρετος PR expert Γιώργος Ντάβλας. Το Golden Runway ήρθε, για να μείνει!

Να είστε ΄ολοι εκεί!

«Golden Runway»: Τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από το πρώτο fashion show της Πάτρας

Προπώληση προσκλήσεων μέχρι την Παρασκευή 30 Μαΐου στα σημεία:

Harris the Events – Κορίνθου 377, 1ος όροφος

Distinto Mall – Εμπορικό Κέντρο Κόλλα

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2613026323, 6937144344

Το “Golden Runway” πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Με τη μεγάλη υποστήριξη των Aperol Spritz, ΛΟΥΞ, Kyriazis Fruit Company, BMW Tzouramanis, ΚM Plastic Surgery Clinic.

Event partners: Moroccanoil, Fakalos Catering, De_tales, Classico, Little Secrets, Δίηχο, ΙΕΚ

Δέλτα, Moutzoura Event Branding, The Shooters Films, Make A Memory, Κατριβέση Γραφικές

Τέχνεs, Vasiliki Zorba, L’ arôme doré.

Μέγας χορηγός επικοινωνίας: thebest.gr

Media partners: Ionian TV, flamis.gr, dete.gr, Κόσμος της Πάτρας, Νεολόγος.

Βρείτε το Golden Runway και στα social media! @ golden_runway_greece.

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Τραυματίστηκε σοβαρά υπάλληλος σε εργοστάσιο

Από το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Πάτρας εκδόθηκε...

Πάτρα: Λείπουν… 165 αστυνομικοί!

  Με 11 επιπλέον αστυνομικούς ενισχύεται η Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας...

Διεθνές συνέδριο στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Welcome to UP 2026, το...

ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΕΑΠ: Αύριο η δίκη για τα δεδουλευμένα τους

Για αύριο Τρίτη, 22 Σεπτεµβρίου, αναβλήθηκε η εκδίκαση των...