Γουάντα Νάρα: Εμφανίστηκε με φανέλα της Γαλατά στο γήπεδο και έφερε γούρι στον Ικάρντι

    Ημερομηνία:

    Γούρι στον Μάουρο Ικάρντι και στην Γαλατά έφερε η Γουάντα Νάρα.

    Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας από την Αργεντινή εμφανίστηκε στα επίσημα του σταδίου της Γαλατά στην Πόλη με φανέλα της ομάδας που παίζει ο αγαπημένος του και εκείνος βρήκε δίχτυα (1-0)!

    nara_2
    nara_1

    Η Γαλατά προκρίθηκε με συνολικό σκορ 4-0 κόντρα στην Ολύμπια Λιουμπλιάνας στα πλέι οφ του Champions League.

    Η Γουάντα Νάρα δείχνει να απολαμβάνει μαζί με τα παιδιά της τη ζωή στην Κωνσταντινούπολη και είναι εκείνη που έκλεισε τη μεταγραφή του συζύγου της από την Παρί Σεν Ζερμέν στους Τούρκους αφού πέρσι έπαιζε ως δανεικός.

    nara_7
    nara_5
    nara_4

    Μεγάλο της όνειρο είναι να παίξει σε τουρκική σαπουνόπερα και ήδη έχει κάνει συζητήσεις με Τούρκο παραγωγό για να το κάνει πραγματικότητα.

    Αυτή την περίοδο δεν έχει υποχρεώσεις στην Αργεντινή και έτσι μαζί με τα παιδιά της μαθαίνει την Κωνσταντινούπολη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΪΑ: Εσωσαν 16χρονο κορίτσι

    Καίρια ήταν η επέμβαση αστυνομικών της ∆ίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος...

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Επεισόδιο τη νύχτα στα Ψηλαλώνια! Ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας

    Συναγερμός το βράδυ της Παρασκευής στα Ψηλαλώνια όταν άτομο...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6-7-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΜΗΤΕΡΑ & ΓΙΑΓΙΑ ΗΡΑ χήρα ΖΑΧ. ΚΑΚΙΟΥ ΤΟ...

    Προμηθέας: Επίσημα παίκτης των “πορτοκαλί” ο Πόλι Πόλικαπ

    Ενίσχυση στη γραμμή των ψηλών για το σύνολο του Προμηθέα με...