Γουίλ Σμιθ: Η μεγάλη κινηματογραφική επιστροφή του μετά το χαστούκι στα Όσκαρ

    Ημερομηνία:

    Έναν χρόνο μετά το ιστορικό χαστούκι που έδωσε στον Κρις Ροθ, στη σκηνή των Όσκαρ, ενώπιον εκατομμυρίων τηλεθεατών, ο Γουίλ Σμιθ επιστρέφει δριμύτερος και μάλιστα με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Ο δρόμος του διασταυρώνεται ξανά με αυτόν του Μάρτιν Λόρενς με τον οποίο θα συμπράξει στην τέταρτη ταινία της επιτυχημένης μπλοκμπάστερ σειράς «Bad Boys».

    Will_Smith_-_Bad_Boys

    Την επιστροφή της αστυνομικής κωμωδίας, που έχει αποφέρει στη Sony Picture έσοδα συνολικού ύψους 840,7 εκατ. δολ, ανακοίνωσαν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές τους με βίντεο που ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, με την κοινή, ενθουσιώδη διαπίστωση «Καιρός ήταν…».

    Στο βίντεο βλέπουμε τον Γουίλ Σμιθ να μπαίνει στο αυτοκίνητο κατευθυνόμενος προς το σπίτι του συμπρωταγωνιστή του και να λέει απευθυνόμενος στο κοινό του: «Έχω μια ανακοίνωση να κάνω, καλύτερα να σταματήστε να σκρολάρετε…»

    Το «Bad Boys 4», ο πλήρης τίτλος του οποίου δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, θα σκηνοθετήσουν οι Adil El Arbi και Bilall Fallah ενώ το σενάριο υπογράφει ο Chris Kremmer.

    Όλοι οι συντελεστές της ταινίας ελπίζουν και η τέταρτη βερσιόν των «Κακών Παιδιών» θα σημειώσει αντίστοιχη εμπορική επιτυχία με αυτή της προηγούμενης που έκοψε εισιτήρια ύψους 73 εκατ. δολ. μέσα σε τέσσερις μόλις ημέρες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Οταν η Ειρήνη Μουρτζούκου ήταν 14 ετών! Με μακριά μαλλιά και από κομμωτήριο! Τότε που σκότωσε την αδελφή της

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b5-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%bf-%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%b7-%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%ae%ce%bd%ce%b7-%ce%bc/

    Η Ιωάννα Τούνη εξηγεί γιατί χάθηκε από τα social media: «Συνέβη κάτι πολύ δυσάρεστο»

    Μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε...

    Πάρτι με λάμψη πολλών καρατίων

    Η Μαργαρίτα Χρυσάκη, founder και δημιουργός των κοσμημάτων Maggoosh, γιόρτασε τα εγκαίνια του πρώτου...

    NEA TΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ: Σκοτώθηκε οδηγός μηχανής – Σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ

    Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Βάρδα, όταν...