Γουίλοου Σμιθ: Ο μπαμπάς μου είναι καταπληκτικός γιατί έχει ατελείωτη ενέργεια

    Ημερομηνία:

    Για τη σχέση με τον πατέρα της Γουίλ Σμιθ μίλησε η 21χρονη κόρη του, Γουίλοου Σμιθ. Ο ηθοποιός και παραγωγός μαζί με την Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ έχει επίσης έναν γιο, τον Τζέιντεν, ο οποίος είναι 24 ετών.

    Όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό στη φετινή τελετή απονομής των Όσκαρ, στη διάρκεια της οποίας ο Γουίλ Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον παρουσιαστή, Κρις Ροκ επειδή έκανε ένα αστείο για τη σύζυγό του, Τζέιντα, η Γουίλοου Σμιθ τόνισε στη συνέντευξή της στην εφημερίδα «The Guardian»: «Αγαπώ τον μπαμπά μου».

    «Οι γονείς μου είναι οι καλύτεροί μου φίλοι. Είναι και οι δύο υπέροχοι άνθρωποι. Τους αγαπώ όχι μόνο επειδή είναι γονείς μου, αλλά επειδή είναι ο Γουίλ και η Τζέιντα, που έχουν τα δικά τους όμορφα, πολύπλοκα και καταπληκτικά μυαλά και καρδιές».

    Η Γουίλοου Σμιθ είπε ότι, στο οικογενειακό τραπέζι, «ο πατέρας της είναι σίγουρα εκείνος που κάνει τα αστεία» προσθέτοντας: «Τα παιδιά είναι λίγο πιο σιωπηλά, λίγο πιο χαλαρά. Ο πατέρας μου είναι ο περισσότερο δραστήριος. Γι’ αυτό είναι καταπληκτικός, γιατί έχει ατελείωτη ενέργεια. Η μητέρα μου, εγώ και τα αδέρφια μου είμαστε περισσότερο εσωστρεφείς και αναλύουμε περισσότερο τα πράγματα».

    «Τα αρνητικά συναισθήματα μπορεί να εξαγνίζουν»

    Η Γουίλοου Σμιθ στη συνέντευξή της αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι είναι σημαντικό να εκφράζονται αρνητικά συναισθήματα εκτός από θετικά. «Δεν μπορώ να μένω σε αυτή την αιθέρια, ουράνια, με καλές δονήσεις κατάσταση όλη την ώρα. Κάποιες φορές χρειάζεται να ακούς τα συναισθήματά σου… Τα αρνητικά συναισθήματα μπορεί να εξαγνίζουν. Δεν έχουμε πάντα τις απαντήσεις και αυτό είναι εντάξει» σημείωσε σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

    Η Γουίλοου Σμιθ έχει έναν 29χρονο ετεροθαλή αδερφό, τον Τρέι, ο οποίος είναι γιος του Γουίλ Σμιθ από τον πρώτο του γάμο. Απαντώντας σε ερώτηση αν απολαμβάνει τη ζωή της ροκ σταρ, η τραγουδίστρια επισημαίνει ότι «είναι μία διαδικασία, ένα ταξίδι, μερικές φορές σκληρό, αλλά αυτό είναι που κάνει τη ζωή όμορφη».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ: Γυναίκα που πέθανε χάρισε ζωή

    Το ΠΓΝΠ με βαθύ αίσθημα ευγνωμοσύνης και σεβασμού ανακοινώνει την ολοκλήρωση...

    Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 43χρονος Παλαιστίνιος κατηγορείται ότι βίασε 14χρονη με νοητική υστέρηση

    Στη σύλληψη ενός 43χρονος Παλαιστίνιου που κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης με νοητική...

    Κριστιάνο Ρονάλντο: Η μηνιαία «σύνταξη» και η έπαυλη στη Μαδρίτη – Τι λέει το προγαμιαίο συμβόλαιο με τη Τζορτζίνα

    Η προσωπική ζωή του Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο, αυτή...