Γουλιανός – θηρίο πιάστηκε στη λίμνη Πλαστήρα

    Ημερομηνία:

    Τον μεγαλύτερο γουλιανό, που έχει αλιευθεί στη λίμνη Πλαστήρα με καλάμι και έναν από τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα κατάφεραν να πιάσουν δύο Καρδιτσιώτες το βράδυ της Παρασκευής 26 Αυγούστου 2022.

    Όπως περιέγραψε στο KarditsaLive.Net ο Ηλίας Χαλιμούρδας, το γατόψαρο τσίμπησε στις 11 το βράδυ και χρειάστηκε μάχη 2 ωρών για να μπορέσουν να το βγάλουν από το νερό.

    Το μήκος του ήταν 2,40 μέτρα αλλά δεν κατέστη δυνατόν να ζυγιστεί γιατί δεν υπήρχαν τα μέσα. Στη συνέχεια οι δύο φίλοι απελευθέρωσαν τον γουλιανό στα νερά της λίμνης, μόλις τράβηξαν τις φωτογραφίες.

    Θεωρείται πάντως βέβαιο πως το βάρος του ξεπερνούσε αρκετά τα 80 κιλά, ίσως και τα 90.

    Γουλιανός – θηρίο πιάστηκε στη λίμνη Πλαστήρα

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ταξίδεψαν στον 1ο αιώνα π.Χ. και στην Αρχαία Ρωμαϊκή Πάτρα για το 61ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Ιανουαρίου η...

    Δράση εθελοντικής αιμοδοσίας από την ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας και την οργανωτική ομάδα του Κρυμμένου Θησαυρού (ΦΩΤΟ)

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, στον...

    ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΦΩΤΟ: Πώς τα χώματα κάλυψαν τη μισή Ιονία οδό! Θα χρειαστούν… μήνες

    Από το πρωί της Τρίτης (3.2.26) έχουν ξεκινήσει οι...