Γρ. Λέων: Αν σήμερα καλούσαμε ιατροδικαστές από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου θα μας έδιναν κάτι διαφορετικό από την έκθεση Καρακούκη-Καλόγρηα;

    Ημερομηνία:

    Ο πολύ γνωστός ιατροδικαστής και Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας και υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Γρηγόρης Λέων, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του  δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού.

    Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου που παραπέμπει την Ρούλα Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία και των  άλλων δύο παιδιών της, δηλαδή της Ίριδας και της Μαλένας.

    Φλίγκος

    Τα ερώτημα που έθεσε ο κ. Κουσουλός στον ιατροδικαστή κ. Λέων ήταν “καυτά” και αφορούσαν την άποψη του για των μάχη των ιατροδικαστών, την αλλαγή απόψεων από ιατροδικαστές που άλλαξαν τρεις φορές γνώμη, για τις θεωρίες συνωμοσίας ότι δηλαδή στην αρχή συνωμότησαν οι αστυνομικές αρχές, μετά συνωμότησε η ανακρίτρια, συνωμότησε μετά και ο εισαγγελέας και τώρα συνωμότησαν και οι δικαστές του Δικαστικού Συμβουλίου. Στην συνέχεια ο εκδότης ρώτησε για τον αδιευκρίνιστο θάνατο, για την διχογνωμία που υπάρχει όπου οι μεν αναφέρονται σε ασφυκτικό θάνατο οι δε σε αδιευκρίνιστο.

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας...

    Αυτή είναι η νέα μονάδα για καρκινοπαθείς που χάρισε στο Νοσοκομείο Ρίου, η Μαριάννα Λάτση – ΦΩΤΟ

    Τη νέα δωρεά της στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ανακοίνωσε στις...

    Μύκητες: Η αόρατη απειλή «που μας τρώει από μέσα» – Πόσο πιθανό είναι να ζήσουμε πραγματικά το «The Last of Us»

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bc%cf%8d%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b7-%ce%b1%cf%8c%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%ae-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%b5%ce%b9/