ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτοψία στην αερογέφυρα της Κάπελης από Κάτω Αχαΐα προς Πετροχώρι

    Ημερομηνία:

    Αυτοψία στην αερογέφυρα της Κάπελης από Κάτω Αχαΐα προς Πετροχώρι πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος μετά τις καταγγελίες πως δεν έχει προβλεφθεί χώρος για την ασφαλή διέλευση των πεζών, οι οποίοι χρησιμοποιούν καθημερινά το συγκεκριμένο σημείο, αφού εκτός των άλλων, λίγα μέτρα μακριά βρίσκεται το δημοτικό γήπεδο της Κάτω Αχαΐας.

    Μετά την αυτοψία ο Δήμαρχος επικοινώνησε άμεσα με τα διευθυντικά στελέχη της κατασκευάστριας εταιρείας «ΑΒΑΞ» τα οποία τον διαβεβαίωσαν ότι στη μελέτη έχουν προβλεφθεί πεζοδρόμια και στις δύο πλευρές της γέφυρας. Ωστόσο ο κ. Αλεξόπουλος ζήτησε να πραγματοποιηθεί επιτόπια αυτοψία για να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις, η οποία και αναμένεται έχει προγραμματιστεί για τα επόμενα 24ωρα.

    Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η δημοτική Αρχή καλείται να αντιμετωπίσει ζητήματα οδικής ασφάλειας και δυσλειτουργιών από την κατασκευή του νέου αυτοκινητόδρομου της Πατρών- Πύργου, τα οποία όφειλαν να είχαν διευθετήσει οι προηγούμενες δημοτικές Αρχές κατά τον σχεδιασμό του έργου κι όχι στο παρά πέντε της ολοκλήρωσης του.

    Φλίγκος

    ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτοψία στην αερογέφυρα της Κάπελης από Κάτω Αχαΐα προς Πετροχώρι ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτοψία στην αερογέφυρα της Κάπελης από Κάτω Αχαΐα προς Πετροχώρι

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το ελληνικό νησί που λατρεύουν οι κυνηγοί θησαυρών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

    Οι κυνηγοί θησαυρών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου λατρεύουν αυτό...

    Πώς το matcha έγινε ο «πράσινος χρυσός» – Από την Ιαπωνία στο TikTok

    Η Ιαπωνία καταναλώνει matcha από τον 12ο αιώνα, αλλά...

    AXAΪΑ: Προχωρά το πρότζεκτ του πεντάστερου – ΦΩΤΟ

    Όχι μόνο δεν εγκαταλείπει τη μίσθωση των εγκαταστάσεων του...

    Η Πάτρα γίνεται καμβάς – Έρχεται το ArtWalk 10

    Η Πάτρα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει για δέκατη (10η) συνεχή...