Γρηγόρης Αλεξόπουλος: Στο πλευρό του η Θεοδώρα Γκοτσοπούλου

    Ημερομηνία:

    Σε ανακοίνωση του ο υποψήφιος δήμαρχος της Δυτικής Αχαΐας και της παράταξης «Αναπτυξιακή Πνοή», Γρηγόρης Αλεξόπουλος αναφέρει τα εξής:  «Η Θεοδώρα Γκοτσοπούλου απο την Δ.Ε. Μόβρης ζει με την οικογένειά της στο Καλαμάκι Λιμνοχωρίου. Ιδιωτική υπάλληλος στο επάγγελμα επί σειρά ετών βλέπει την περιοχή που μεγάλωσε και αγαπά να παραμένει ίδια.

    Έχοντας όνειρα για τον τόπο της και για τις προοπτικές ανάπτυξης που έχει, θεωρεί πως με συνεργατικότητα, πρόγραμμα και φρέσκιες ματιές η περιοχή μας οχι μόνο  μπορεί να γίνει ένας τόπος που μπορείς να ζεις και να εργάζεσαι αλλά και τόπος προορισμού.

    Μοιράστηκε μαζί μας τις ανησυχίες της η Δώρα και καταλάβαμε πως το ζητούμενο των νέων ήταν πάντα και το αυτονόητο.

    ‘’Πώς να αναπτυχθεί ο τουρισμός και πώς να προσελκύσουμε  τον κάθε ταξιδιώτη που είναι απλώς περαστικός όταν αυτός ο τόπος μένει στάσιμος και δεν μπορεί να κρατήσει εμάς τους ίδιους’’;

    Εμείς θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε την Δυτική Αχαΐα και το κάθε χωριό ξεχωριστά τον τόπο που πρέπει κάποιος να επισκεφθεί αφού πρώτα έχει γίνει ο τόπος που κανείς αξίζει να ζει. Καλωσόρισες Δώρα!».

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στο Ανοιχτό Θέατρο Κρήνης την Παρασκευή 19-9 η κωμωδία “Ο Γαμβρός μας”

    Η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου των εν Πάτραις Κεφαλλήνων...

    Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών: Κάλεσμα στη γενική συνέλευση αρχαιρεσιών

    Το Λύκειο των Ελληνίδων – Παράρτημα Πατρών προσκαλεί τα τακτικά μέλη...

    Aνησυχία στην Δυτική Ελλάδα: Πάνω από 100 σεισμικές δονήσεις σε δύο μέρες

    Ανήσυχοι είναι οι κάτοικοι στην Κεφαλονιά και κυρίως στη βορειοανατολική πλευρά,...