Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Με πήρε κατά λάθος στο κινητό την ώρα που με απατούσε»

    Ημερομηνία:

    Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε συνέντευξη που έδωσε στο Happy Day, εξομολογήθηκε για πολλές άγνωστες πτυχές από την προσωπική του ζωή, στην Τίνα Μεσσαροπούλου.

    Δεν δίστασε μάλιστα να μιλήσεις για ένα ιδιαίτερο συμβάν. Κατά λάθος συντροφός του τον πήρε στο κινητό και την άκουσε την ώρα που τον απατούσε!

    «Στα 27 αρραβωνιάστηκα μια κοπέλα, ουσιαστικά έκανα πράγματα για να ευχαριστήσω τους γονείς μου. Δεν ξαναέφτασα κοντά στον γάμο. Μόνο σε σύμφωνο συμβίωσης με τη μαμά του Αναστάση. Εγώ είμαι και λίγο γαμοφοβικός», είπε ο παρουσιαστής και συνέχισε:

    «Πάντα κάποιος φταίει, ας αναλάβω εγώ την ευθύνη. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τη μαμά του Αναστάση και μεγαλώνουμε ένα παιδί και οι δύο μαζί. Είναι δύσκολο. Κανένας χωρισμός δεν είναι ωραίος. Έχει πάντα μια εικόνα δύο γονέων που είναι πολύ αγαπημένοι.

    Με τη σύντροφό μου Νάνσυ γνωριζόμασταν πολλά χρόνια, από το πρωινό. Ξυπνάω το πρωί μαζί με τη σύντροφό μου, δουλεύουμε μαζί. Έχουμε περάσει πάρα πολλά μαζί, όμορφα και δύσκολα. Πρώτη φορά στη ζωή μου μένω τόσα χρόνια με μια γυναίκα.

    Γενικώς, φλέρταρα όσο ήμουν ελεύθερος. Μου αρέσουν πάρα πολύ οι γυναίκες».

    Για την περιπέτεια που πέρασε με τα χάπια αδυνατίσματος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε: «Η Νάνσυ με έσωσε από όλη αυτή την ιστορία με τα χάπια αδυνατίσματος, θα είχα κάνει κακό. Πήγα να κάνω κακό σε έναν άλλον άνθρωπο την ώρα που παίζαμε μπιρίμπα, με κάποιον στον δρόμο που μαλώνω πάλι πάω να τον χτυπήσω και φτάνω το πρωί στο ραδιόφωνο και γίνομαι επιθετικός με τη Νάνσυ, αρχίζω να την ταρακουνάω. Μόλις τελειώνει όλο αυτό, μου λέει τι είναι αυτά τα χάπια; Και μόλις το διαβάζουμε… Μια δυο μέρες ακόμα να τα έπαιρνα…».

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ετοιμάζεται με τη νέα σεζόν τηλεοπτική σειρά για τη ζωή του Αγίου Γέροντος Πορφυρίου του Καυσοκαλυβιτου

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE και του...

    Όμιλος ΔΕΗ: Μέλος του ευρωπαϊκού φορέα DIGITALEUROPE

    Το πρώτο εταιρικό μέλος από την Ελλάδα και η...

    Μαρίνος Σκανδάμης: Μαζί, όμως χωρίς αποκλεισμούς

    Με ανάρτησή του, ο δικηγόρος Μαρίνος Σκανδάμης, στέλεχος του...

    Καινοτόμες θεραπείες: Γιατί καθυστερεί και άλλο η πρόσβαση για τους Έλληνες ασθενείς

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%84%cf%8c%ce%bc%ce%b5%cf%82-%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%81/