ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΕΩΝ: Απόλυτα τεκμηριωμένη η εισαγγελική πρόταση για την Πισπιρίγκου

    Ημερομηνία:

    Την απόφαση της εισαγγελέως για την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου ως το πρόσωπο που έδωσε κεταμίνη στην 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός της, σχολίασε το πρωί της Παρασκευής στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και την εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

    Ο ίδιος δήλωσε πως η εισαγγελέας έχει τεκμηριωμένη άποψη ακόμη και ιατροδικαστικά και μάλιστα συνάδει με τα επιστημονικά δεδομένα.

    «Έχει γίνει πλήρως αντιληπτό το θέμα και ως την επιστημονική του άποψη, είδα μία τεκμηριωμένη άποψη για ποιο λόγο πρέπει να γίνει δεκτή η αιτία θανάτου η οποία κατέγραψε και ο ιατροδικαστής, δηλαδή η θανατηφόρος λήψη κεταμίνης η οποία προφανώς οδηγεί σε θάνατο», είπε.

    «Εκτίμησή μου είναι ότι το επιστημονικό δεδομένο έχει ουσιαστικά αποδειχθεί, το ποια είναι η ορθή επιστημονική άποψη. Η κεταμίνη σκοτώνει όταν είναι σε χέρια μη ειδικών και σε μικρότερες δόσεις από αυτές που τη χειρίζεται ένας αναισθησιολόγος. Αυτό πρέπει να είναι ένα μήνυμα καθώς χιλιάδες παιδιά χρησιμοποιούν την κεταμίνη ως ναρκωτικό. Η κεταμίνη σκοτώνει επαναλαμβάνω», τόνισε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα παιδιά του Diddy πανηγυρίζουν την απαλλαγή του από τις βαριές κατηγορίες για sex trafficking

    Ο Σον «Diddy» Κομπς κρίθηκε αθώος για τις δύο σοβαρότερες κατηγορίες...

    Κυριακή Γρίβα: «Να καεί στην κόλαση» ο δολοφόνος – Η συγκλονιστική κατάθεση της μητέρας της

    Με την κατάθεση της μητέρας της Κυριακής Γρίβα συνεχίζεται...

    Τέρμα το αλκοόλ σε ανηλίκους – Ψηφίζεται σήμερα το νομοσχέδιο

    Αποφασισμένη να προστατεύσει τους ανήλικους από αλκοόλ και καπνικά...

    Τουρκία: «Νόμιμο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Δεν αποδεχόμαστε τις θέσεις Αθήνας και Λευκωσίας»

    Έντονη ήταν η αντίδραση της Τουρκίας στους διπλωματικούς χειρισμούς της Ελλάδας...