ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Πως σχολιάζει την απόφαση του ΣτΕ ο αντιδήμαρχος Αιγίου

    Ημερομηνία:

    Με αφορμή την απόφαση του ΣτΕ επί της αιτήσεως αναστολής του Π.Δ. για τη μεταφορά της έδρας της Φυσικοθεραπείας στην Πάτρα, ο αντιδήμαρχος Αξιοποίησης –Διαχείρισης Δημοτικής Περιουσίας –Παιδείας Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος προέβη στην κάτωθι δήλωση:

     

    «Η δυσκολία, σύμφωνα και με τις εκτιμήσεις των νομικών, για την έκβαση επί της αίτησης αναστολής ήταν γνωστή σε εμάς, οφείλαμε όμως να εξαντλήσουμε κάθε μέσο για την παραμονή της σχολής στην πόλη.

    Κύριος στόχος μας, παραμένει η εκδίκαση της ακύρωσης του Προεδρικού Διατάγματος που έχει οριστεί για την 13η Οκτωβρίου 2022, όπου οι δικαστές θα εξετάσουν όχι τον τύπο αλλά την ουσία της υπόθεσης!
    Δήμος και Φορείς αναμένουμε τη δίκαιη και ορθή κρίση της Δικαιοσύνης για να αρθεί η κατάφορη αδικία σε βάρος της πόλης με την έκδοση ενός Π.Δ. που ήταν αποτέλεσμα μεθοδεύσεων και παράνομων ενεργειών.

    Παράλληλα σε αυτή τη φάση εξετάζεται κάθε τρόπος ώστε να παρέχουμε διευκόλυνση στους φοιτητές που έχουν επιλέξει να διαβιούν στο Αίγιο, για τη μεταφορά τους στην Πάτρα με την έναρξη του ακαδημαϊκου έτους, κάτι που θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς να απαντήσετε στην αγένεια – Οι 7 φράσεις που βάζουν τον άλλο στη θέση του

    Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, διαπιστώνουμε ότι οι αγενείς άνθρωποι...

    Γιατί παίρνουμε βάρος τον χειμώνα – Πώς να το αποτρέψουμε;

    Τον χειμώνα πολλοί παρατηρούν ότι η ζυγαριά ανεβαίνει και...

    Πάτρα: Αναγνωρίζετε αυτή τη συνοικία; Δείτε την απάντηση

    Είναι ο Αγιος Διονύσιος. Φωτογραφία αρχείο Φίλιππου Ανδρεόπουλου

    Τυρί…σαν χαβιάρι: Ανατιμήσεις έως +120% σε ένα χρόνο

    Φέτα, γραβιέρα, κασέρι και κεφαλογραβιέρα έχουν γίνει είδη πολυτελείας...