Γυμνή στο κρεβάτι με τον σύντροφό της στις Κάννες η Χάλι Μπέρι – Διαφήμισε λιπαντικό για σεξ

    Ημερομηνία:

    Η Χάλι Μπέρι απόλαυσε τη γιορτή της Μητέρας την Κυριακή, όπως φαίνεται στο βίντεο που ανήρτησε στο Instagram.

    Στο βίντεο, η 58χρονη ηθοποιός ποζάρει γυμνή στο κρεβάτι έχοντας δίπλα της τον 55χρονο σύντροφό της, τον μουσικό Βαν Χαντ.

    «Σας έδειξα πώς ξεκίνησε η Γιορτή της Μητέρας και τώρα θα σας δείξω πώς θα τελειώσει, έστι δεν είναι μωρό μου;» ακούγεται να λέει η Χαλι Μπέρι από τις Κάννες όπου βρίσκεται για το ομώνυμο φεστιβάλ κινηματογράφου.

    Στη συνέχεια, δε, η διάσημη ηθοποιός παρουσίασε ένα από τελευταία προϊόντα της σειρά προϊόντων σεξουαλικής υγείας: ενός λιπαντικού τζελ σε ταξιδιωτικό μέγεθος.

    «Θα το δοκιμάσουμε. Είμαστε στις Κάννες με τον Βαν. Καλή γιορτή της Μητέρας σε όλους. Ελπίζω να είστε κάπου όλοι και να περνάτε καλά» έκλεισε το βίντεο η Χάλι Μπέρι με τον σύντροφό της να σχολιάζει «Θεέ μου, δεν έχω υπάρξει ποτέ τόσο χαρούμενος που τελειώνει η γιορτή της Μητέρας».

    Η Χάλι Μπέρι και ο Βαν Χαντ είναι μαζί από το 2020, όταν και γνωρίστηκαν εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού με τους δύο να μιλάνε για τέσσερις μήνες μόνο από το τηλέφωνο μέχρι να καταφέρουν να βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΝΙΚΟΣ ΜΟΙΡΑΛΗΣ: Το δικαίωμα της ντροπής

    Ο λαλίστατος «ΦΡΑΠΕΣ» των προηγούμενων ημερών που διέρρεε πως...

    Σιωπή μπροστά στην εξουσία

    Του Θέμη Μπάκα Σε μια χώρα που παλεύει καθημερινά να...

    Πάτρα: Αυτοκινητοπομπή των Ταξί στο αγροτικό μπλόκο της Περιμετρικής

    Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ...

    Ανδρέας Τσώκος: «Δημοκρατική συμμετοχή και απλοποίηση των συναλλαγών με το κράτος, προς όφελος των πολιτών»

    Με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, Αθανάσιο Μπαλέρμπα,...