Γυναίκα συνοδηγός νταλίκας κατήγγειλε τον οδηγό για βιασμό

    Ημερομηνία:

    Μια καταγγελία για βιασμό στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, κινητοποίησε τις αστυνομικές αρχές της Φθιώτιδας το βράδυ της Δευτέρας (15/07). Συγκεκριμένα, μία γυναίκα που επέβαινε σε νταλίκα ως συνοδηγός, κατήγγειλε τον οδηγό του μεγάλου οχήματος.

    Ακολούθησε «μπλόκο» στην εθνική οδό και σύλληψη του οδηγού της νταλίκας, ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι η όποια γενετήσια πράξη έγινε ήταν με τη θέληση της συνοδηγού, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

    Για αυτό μήνυσε κι εκείνος τη γυναίκα για τους ψευδείς ισχυρισμούς που τον συκοφαντούν. Η γυναίκα συνελήφθη επίσης, αφού πρώτα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας για να εξεταστεί, ενώ αργότερα αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Υπηρεσίας.

    Ο οδηγός της νταλίκας οδηγήθηκε στο ΑΤ Κολωνού, που ανέλαβε το σχηματισμό της δικογραφίας αφού οι καταγγελλόμενες πράξεις είχαν λάβει χώρα στην περιοχή αρμοδιότητάς του, ενώ οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία για τα περαιτέρω.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Μαρία Σολωμού δηλώνει «καλοκαιρινός τύπος» και φωτογραφίζεται με ροζ μπικίνι στην Πάρο

    Τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Πάρο απόλαυσε η Μαρία Σολωμού,...

    Στη Βουλή η Καρυστιανού – Κατέθεσε 1,3 εκατομμύρια υπογραφές για την κατάργηση του άρθρου 86 του Συντάγματος

    Στη Βουλή προσήλθε η κυρία Μαρία Καρυστιανού προκειμένου να καταθέσει αίτημα...

    Αποθέωση για τους Green Day στο ΟΑΚΑ: Χιλιάδες θεατές στην πρώτη τους συναυλία στην Ελλάδα

    Για πρώτη φορά στην καριέρα τους, οι Green Day εμφανίστηκαν ζωντανά...

    ΠΑΤΡΑ – ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ: Μέχρι την Παρασκευή τα έργα στις γραμμές – ΦΩΤΟ

    Διακοπή δρομολογίων στον Προαστιακό Πάτρας – Με λεωφορεία έως...