Γυναίκα τραυμάτισε τον άνδρα της με μαχαίρι στο λαιμό

    Ημερομηνία:

    Ενα νέο, σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας συγκλονίζει την Κρήτη και συγκεκριμένα το Ηράκλειο.

    Σύμφωνα με το ekriti, αυτή τη φορά, την επίθεση δέχθηκε ο άνδρας του σπιτιού από την γυναίκα του η οποία φέρεται να τον τραυμάτισε με μαχαίρι.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το περιστατικό έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (5/11) με την 40χρονη από τη Βουλγαρία να καβγαδίζει με τον 50χρονο Έλληνα σύζυγό της, σε χωριό του δήμου Φαιστού όπου διαμένουν.

    Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, η 40χρονη φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι τον σύζυγό της στο λαιμό στέλνοντας τον στο νοσοκομείο!

    Αρχικά ο 50χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και από εκεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

    Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα της Φαιστού οι αστυνομικοί του οποίου προχώρησαν στη σύλληψη της 40χρονης που σύμφωνα με το cretapost, κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και βαριές σωματικές βλάβες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το αναπηρικό κίνημα σε θέση μάχης – Συγκέντρωση στις 3 Δεκεμβρίου στην Πάτρα

    Σε αγωνιστική ετοιμότητα καλεί το αναπηρικό κίνημα ενόψει της...

    Καρναβάλι Πάτρας– Γιατί ο Δήμος επιμένει στη χρηματοδότηση των 350.000€ από τον Φωτήλα

    Με αιχμή τον ρόλο του Καρναβαλικού Εργαστηρίου και την...

    ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ: Βρέθηκε σκελετός και αμφορέας… στο νέο Δημαρχείο

    Αναστάτωση προκλήθηκε χθες το πρωί στην Κάτω Αχαΐα, και...

    Επικίνδυνο κτίριο στην Πάτρα, το οποίο ανήκει… στον Δήμο Ναυπακτίας

    Στο κέντρο της Πάτρας, λίγα μέτρα από το νέο...