Γυναίκες πιάστηκαν… μαλλί με μαλλί για ένα πρόβατο

    Ημερομηνία:

    Για ένα πρόβατο πιάστηκαν μαλλί με μαλλί γυναίκες σε πλατεία χωριού της Μεσαράς, ενώ αντάλλαξαν και μαγκουριές οι συγγενείς τους.

    Το απίστευτο περιστατικό έγινε χθες σε πλατεία χωριού του δήμου Φαιστού, όπου σύμφωνα με πληροφορίες τουCreta24, τα μέλη δύο οικογενειών πιάστηκαν στα χέρια για κτηματικές διαφορές.

    Η μια οικογένεια έχει παραχωρήσει στην άλλη κτήματα, τα οποία χρησιμοποιούνται ως βοσκοτόπια, με την υποχρέωση η δεύτερη να της παραχωρεί ένα πρόβατο κάθε χρόνο.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το πρόβατο φέτος δεν ήρθε και αυτό ήταν η αφορμή του καυγά.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καυγάς ξεκίνησε από τις γυναίκες των δύο οικογενειών που αλληλοχαστουκίστηκαν στην πλατεία του χωριού, ενώ στη συνέχεια οι άντρες των δύο οικογενειών έπιασαν τις μαγκούρες.

    Πηγές αναφέρουν, μάλιστα, πως ένας από τους εμπλεκόμενους στο επεισόδιο υπέστη κατάγματα σε δύο δάχτυλα του χεριού του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    “Κρυφό γκάλοπ” για τις δημοτικές εκλογές στην Πάτρα – ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ

    Χαράς ευαγγέλια στην δημοτική Αρχή μετά από την δημοσιοποίηση...

    Ρεύμα: Αλλαγές στα τιμολόγια – Οι καταναλωτές στρέφονται προς τις σταθερές επιλογές

    Η ελληνική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας αλλάζει ξανά ταχύτητα. Ένα κύμα καταναλωτών απομακρύνεται...

    Χριστούγεννα 2025: Ακρίβεια στα γιορτινά γλυκά – Η σοκολάτα εκτοξεύει τις τιμές

    Η μυρωδιά των Χριστουγέννων έχει ήδη γεμίσει τα ζαχαροπλαστεία,...