Γυναίκες στην Ουκρανία φτιάχνουν μολότοφ για να επιτεθούν στον εχθρό!

    Ημερομηνία:

    Γυναίκες σε όλη την Ουκρανία προσφέρουν την υποστήριξή τους φτιάχνοντας αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ, όπως δείχνουν βίντεο που κυκλοφορούν στα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης.

    Η Σάρα Ρέινσφορντ του BBC δήλωσε ότι πλήθος γυναικών στο Ντνίπρο της κεντρικής Ουκρανίας πέρασε το Σάββατο φτιάχνοντας βόμβες μολότοφ.

    “Δασκάλες, δικηγόροι, νοικοκυρές, όλες σκυμμένες στο γρασίδι, γέμιζαν μπουκάλια. Μου είπαν ότι προσπαθούν να μην σκέφτονται τι κάνουν. Δεν το επέλεξαν αυτό. Αλλά πρέπει να είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν την πόλη τους”, δήλωσε ο Ρέινσφορντ.

    Αντίστοιχη ανάρτηση έκανε και ο πρώην πρέσβης της Ουκρανίας στην Οδησσό Οlexander Scherba. «Οδησσός. Κοκτέιλ μολότοφ. Αυτοί οι άνθρωποι είναι απίστευτοι»

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εθελοντών Τομέα Υγείας από Ε.Ε.Σ.

    Το Περιφερειακό Τμήμα Πάτρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνει...

    Άγριο έγκλημα στη Βρετανία: 68χρονος έσφαξε την πρώην συζυγό του με 19 μαχαιριές πάνω από τον τάφο του αυτόχειρα γιου τους

    Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η αποκάλυψη μια οικογενειακής τραγωδίας...

    Πάτρα: Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός των Αγίων Αγγέλων στο Α’ Κοιμητήριο

    Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2025, γιορτή των Αγίων Αρχαγγέλων...

    Πάτρα: Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων Πυροσβεστών

    Την ερχόμενη Τετάρτη 12 Νοεμβρίου  2025 και ώρα 11:00...