Γυναικοκτονία στη Νέα Σμύρνη: Η 45χρονη άλλαξε κλειδαριές πριν το φονικό – Σοκ από τις αποκαλύψεις του αδελφού της

Ημερομηνία:

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία της 45χρονης γυναίκας από τον 48χρονο δράστη στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με συγγενείς του θύματος, η άτυχη γυναίκα διατηρούσε ερωτική σχέση με τον δράστη, την οποία διέκοψε όταν διαπίστωσε ότι εκείνος ήταν παντρεμένος.

PHILOXENIA

Ο 48χρονος δεν αποδέχτηκε την απόφασή της όμως και έκτοτε την παρακολουθούσε τόσο στενά, που συγγενείς της 45χρονης λένε πως ήταν «λες και της είχε βάλει GPS».

Μάλιστα, περίπου 15 μέρες πριν από την άγρια δολοφονία, η 45χρονη άλλαξε κλειδαριές στο σπίτι της, με τη βοήθεια του αδερφού της, καθώς ο 48χρονος φέρεται να έμπαινε κρυφά για να ελέγξει, όταν απουσίαζε εκείνη και η 16χρονη κόρη της.

Σημειώνεται ότι η γυναικοκτονία σημειώθηκε χθες νωρίς το πρωί. Ο 48χρονος έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι που έμενε η γυναίκα στη Νέα Σμύρνη και την αιφνιδίασε. Την ακινητοποίησε στην είσοδο και σύμφωνα με όσα έχουν αναφέρει αυτόπτες μάρτυρες, την ανάγκασε να γονατίσει. Αμέσως μετά την εκτέλεσε με το όπλο που κρατούσε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με το Live News, κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν το άγριο φονικό και ο δράστης φαίνεται να στάθμευσε το όχημά του σε απόσταση περίπου 2 λεπτών από το σπίτι του θύματος, καθώς η γυναίκα μπορούσε να αναγνωρίσει το αυτοκίνητό του.

Μόλις την είδε στην είσοδο πλησίασε, την ανάγκασε να γονατίσει και την πυροβόλησε, ενώ στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Το παρελθόν του 48χρονου

Σημαντικό κεφάλαιο της έρευνας αποτελεί και το παρελθόν του 48χρονου στην Αλβανία.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που εξετάζουν οι Αρχές, το 2016 είχε απασχολήσει τις αλβανικές αρχές και είχε συλληφθεί στα Τίρανακατηγορούμενος για βιασμό της τότε συζύγου του.

Μετά τη δολοφονία της 45χρονης, η σύζυγός του, με την οποία είχε αποκτήσει ένα παιδί, κλήθηκε από την Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να καταθέσει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, φέρεται να ανέφερε πως δεν γνώριζε για την εξωσυζυγική σχέση του άνδρα της με το θύμα.

Πέρα από το βεβαρυμένο παρελθόν του 48χρονου, στο μικροσκόπιο των Αρχών μπαίνει πλέον και η διαδικτυακή του παρουσία.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο 48χρονος εμφανιζόταν να ποζάρει με όπλα και περίστροφα, ενώ σε αναρτήσεις και βίντεο φέρεται να έκανε επίδειξη δύναμης, παρουσιάζοντας μια εικόνα που προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία υπό το φως της δολοφονίας στη Νέα Σμύρνη.

Δημοσιεύματα στον αλβανικό Τύπο αναφέρονται σε εμπλοκή του 48χρονου και σε υπόθεση stalking, δηλαδή παρακολούθησης συντρόφου του.

 

Εφόσον τα στοιχεία αυτά επιβεβαιωθούν, ενισχύεται η εικόνα ενός ανθρώπου που φέρεται να είχε έντονα ελεγκτική και χειριστική συμπεριφορά στις προσωπικές του σχέσεις.

Ζητούν και περιμένουν να μάθουν όλη την αλήθεια. Αν οι Αρχές έκαναν όλα όσα έπρεπε για να προστατέψουν την 45χρονη αδερφή τους και αν κάποιοι γνώριζαν τις προθέσεις του δράστη και αυτόχειρα.

«Είχε βγάλει και όπλο. Της είπα να πάει στο δικηγόρο να του κάνει ασφαλιστικά μέτρα»,

Πριν δύο βδομάδες άλλαξε κλειδαριά

Δράστης και θύμα υπήρξαν ζευγάρι για ένα διάστημα στο παρελθόν. Μετά τον χωρισμό τους, ο 48χρονος έκανε κόλαση τη ζωή της 45χρονης, με συνεχείς παρακολουθήσεις, απειλές και επεισόδια.

«Έτσι άλλαξε σπίτι. Πριν δύο εβδομάδες άλλαξε και την κλειδαριά, γιατί είχε αντικλείδι αυτός και όταν πήγαινε για δουλειά η αδερφή μου, αυτός έμπαινε στο σπίτι».

Ο αδερφός της δολοφονημένης γυναίκας, μας λέει πως ο 48χρονος έμπαινε στο σπίτι της 45χρονης με αντικλείδι.

«Όταν ερχόταν η αδερφή μου από δουλειά, από βόλτα, κοιτούσε αλλαγμένα πράγματα. Μου λέει «θέλω κλειδαριά αύριο». Λέω σου στέλνω να αλλάξει την κλειδαριά.

Η 45χρονη έμεινε όπως αποδείχθηκε με τον πλέον τραγικό τρόπο απροστάτευτη. Λίγες μέρες πριν το έγκλημα, ο δράστης την είχε απειλήσει με όπλο, όπως μας λέει ο αδερφός της.

«Μου λέει «Δεν μπορώ να μιλήσω με τη φίλη μου, δεν μπορώ να μιλήσω μαζί σου». Από κάπου τα ακούει, από κάπου με ακολουθεί. Δηλαδή είναι κολλημένος, λέει».

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Θαλάσσια γραμμή Αίγιο- Ιτέα: Η πρόταση για τη νέα επιβατική σύνδεση στον Κορινθιακό

Ένα σημαντικό βήμα για τη δημιουργία μιας μόνιμης «θαλάσσιας...

Μετρό Αθήνας: Νέα καταγγελία για κενά ασφαλείας – Άγριος ξυλοδαρμός σταθμάρχη στον Κορυδαλλό

Σοβαρά ερωτήματα για την ασφάλεια εργαζομένων και επιβατών στο Μετρό...

Πάτρα: Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για το συνταξιοδοτικό με ομιλητή τον Παύλο Χρηστίδη

Την πρότασή του για το Συνταξιοδοτικό παρουσιάζει στην Πάτρα το ΠΑΣΟΚ...

Αιγιάλεια: Οι γονείς ζητούν ανάκληση των συμπτύξεων τμημάτων στα Δημοτικά της Αχαΐας

Στο μέτωπο των αντιδράσεων για τις συμπτύξεις τμημάτων σε Δημοτικά Σχολεία της...