Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: «Το χαμόγελο του παιδιού» θα αναλάβει τα ανήλικα παιδιά

    Ημερομηνία:

    To πρωί της Τρίτης αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ο 49χρονος που φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 41 ετών σύζυγο του.

    Το άγριο έγκλημα που έγινε στο χωριό Τσιλιβή έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Ζακύνθου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα έφερε χτυπήματα από μαχαίρι στα πλευρά και στο πρόσωπο ενώ είχε δεχθεί γροθιές και κλωτσιές.

    Ακόμα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μετά από παρέμβαση του Εισαγγελέα Ζακύνθου, αναμένεται «Το Χαμόγελο του Παιδιού», να αναλάβει τα δύο ανήλικα παιδιά της άτυχης γυναίκας.

    Πρόκειται για ένα κορίτσι 8 ετών και ένα αγόρι 14 ετών ενώ το τρίτο το παιδί είναι ενήλικο, 19 ετών και μένει μόνιμα στην Καλαμάτα σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

    Ο άνδρας συνελήφθη 12 ώρες μετά την δολοφονία της γυναίκας, στην οικοδομή όπου εργαζόταν στο χωριό Κερί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Βόμβα» για τη δολοφονία στη Καλαμαριά: Κορυφαίος αθλητικός παράγοντας βοήθησε τον δράστη να διαφύγει – Έσφαξαν έναν «”Τούρκο”»

    Νέες εξελίξεις προκύπτουν στην υπόθεση της δολοφονίας του 20χρονου στην Καλαμαριά, με...

    Νέο αίτημα χρηματοδότησης υπέβαλε το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

    Παρότι στο μέτωπο του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου υπάρχει -δικαιολογημένα- μεγάλη...

    Ναρκωτικά: Τι αποκαλύπτουν τα αστικά λύματα για τη χρήση στην Ευρώπη – Ποια κάνουν οι Έλληνες

    Τα αστικά λύματα της Ευρώπης συνεχίζουν να λειτουργούν σαν ένας...