Γυναικοκτονία στο Αγρίνιο – Παναγιωτόπουλος: Ο δράστης είναι σε διαταραγμένη κατάσταση (βίντεο)

    Ημερομηνία:

    Ο δικηγόρος του 30χρονου, που καθ’  ομολογία σκότωσε την πρώην σύντροφο του στο Αγρίνιο, Πάνος Παναγιωτόπουλος, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» κι αναφέρθηκε αρχικά στο θέμα των γυνακοκτονιών.

    «Πρέπει να αλλάξει η νομοθεσία, γιατί δυστυχώς βλέπουμε ότι οι περιπτώσεις γυναικοκτονιών πολλαπλασιάζονται. Έχουν γίνει κάποια βήματα τα τελευταία χρόνια από τον νομοθέτη και τα δικαστήρια, αλλά δεν αρκούν», είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος, προσθέτοντας πως συμφωνεί με τη διάκριση και νομοθετικά του όρου «γυναικοκτονία».

    Σε ότι αφορά την υπεράσπιση του πελάτη του, ξεκαθάρισε αρχικά πως «κάθε κατηγορούμενος δικαιούται μια δίκαιη νίκη και μια σωστή εκπροσώπηση. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο συνήγορος του είναι και χειροκροτητής του».

    «Ο πελάτης μου απολογείται αύριο το μεσημέρι. Τον είδα στο Μεταγωγών και κυριολεκτικά δεν μπορούσε να βάλει τη μια πρόταση μετά την άλλη, ήταν ξεκάθαρα διαταραγμένος. Θα πρέπει να βάλουμε σε μια σειρά όλα τα στοιχεία. Το θύμα και ο θύτης είχαν μια σχέση 4 ετών και μάλιστα ο θύτης ήταν πολύ μικρότερος. Θα πρέπει να αποδειχθεί πως έφτασαν στο σημείο της ανθρωποκτονίας και τι ακριβώς έγινε εκεί», τόνισε ο κ, Παναγιωτόπουλος.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η περιπέτεια του 58χρονου που ξεψύχησε σε ασθενοφόρο – Δεν τον δεχόταν το νοσοκομείο

    Τραγική κατάληξη είχε ένας 58χρονος, που υπέστη οξύ έμφραγμα...

    Το χειρότερο σενάριο για σεισμό στην Ιαπωνία: 9 Ρίχτερ, 300.000 νεκροί και ζημιές που φτάνουν το μισό ΑΕΠ της χώρας

    Η οικονομία της Ιαπωνίας θα μπορούσει να καταγράψει απώλειες έως και...

    Συνταγή για γαρίδες με ρύζι και αρακά – Ένα νόστιμο και θρεπτικό πιάτο

    Οι γαρίδες με ρύζι και αρακά είναι ένα νόστιμο...

    Γλυκά Νερά: Φοιτητής εξ αποστάσεως ο δολοφόνος της Καρολάιν

    Από το κελί του στο σωφρονιστικό κατάστημα Μαλανδρίνου, όπου κρατείται...