Γύρισαν πίσω από τα διόδια του Ρίου – Πάνω από 40 πρόστιμα από τη Μεγάλη Δευτέρα

    Ημερομηνία:

    Συνεχείς είναι οι έλεγχοι της Τροχαίας στα διόδια των Εθνικών Οδών για να αποτραπεί το ενδεχόμενο παραβίασης της απαγόρευσης των υπερτοπικών μετακινήσεων λόγω της πανδημίας.

    Οι έλεγχοι είναι αυστηροί στα διόδια του Ρίου και τόσο χθες το πρωί όσο και προχθές το απόγευμα, τέσσερα περιπολικά της Τροχαίας δεν άφηναν να περάσει όχημα χωρίς να δουν τα έγγραφα των οδηγών.

    GLEARNET

    Στα διόδια του Ρίου βρέθηκε χθες το πρωί ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, ταξίαρχος Γιάννης Κυριακόπουλος και η διοικήτρια της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας Χριστίνα Στάμου, για να εποπτεύουν την κίνηση στο εθνικό οδικό δίκτυο, όπου η κίνηση ήταν αισθητά περιορισμένη αλλά και η παραβατικότητα μικρή.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, από την προηγούμενη Παρασκευή έως και χθες Μεγάλη Πέμπτη, η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων έχει γυρίσει πίσω πέντε αυτοκίνητα, στο ρεύμα από Πάτρα προς Αθήνα. Από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι χθες στα διόδια του Ρίου και του Ελαιώνα είχαν βεβαιωθεί πάνω από 40 πρόστιμα.

    Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και το Μεγάλο Σάββατο.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χρήσιμα και αποτελεσματικά tips για να απομακρύνεις τις αρνητικές σκέψεις

    Για να είμαστε ειλικρινείς, όντας ένας κανονικός άνθρωπος με...

    Shirley Temple: Πώς ένα ξανθό κορίτσι με μπούκλες έσωσε την 20th Century Fox από τη χρεοκοπία

      Μία φορά κι έναν καιρό ήταν ένα όμορφο, κατάξανθο...

    Ο άνθρωπος που πέθανε δύο φορές

    Ενα φθινοπωρινό απόγευμα του 1939, ο 21χρονος φοιτητής της...

    Αυτό το κινέζικο μπαρ μοιάζει να έχει βγει από επεισόδιο του Mad Men

    Τοίχοι με ξύλινη επένδυση, μαρμάρινα δάπεδα και βελούδινα έπιπλα...