Γυρίσματα στην Πάτρα για το MasterChef 6 – ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ

    Ημερομηνία:

    To δημοφιλές διαγωνιστικό ριάλιτι μαγειρικής Master Chef 6 συνεχίζεται στο κανάλι Star πηγαίνοντάς τα καλά από πλευράς τηλεθέασης και σίγουρα ένα σημαντικό μερίδιο της επιτυχίας οφείλεται στη “χημεία”, τις γνώσεις και χιούμορ των τριών κριτών – παρουσιαστών, του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, του Πάνου Ιωαννίδη και του Σωτήρη Κοντιζά. Την περασμένη εβδομάδα μάλιστα είδαμε να φιλοξενούν ως γκεστ κριτή τον Ηλία Μαμαλάκη, ο οποίος όπως διαβάσαμε στο enikos.gr, έγινε έξαλλος με τη συμπεριφορά ενός παίκτη του φετινού MasterChef.

    Πιο συγκεκριμένα ο βετεράνος σεφ εμφανίστηκε ενοχλημένος με τη συμπεριφορά του Δημήτρη Ταϊρίδη, κάνοντας λόγο για “τοξικότητα” και για δημιουργία ενός κλίματος “χυδαίας αντιπαλότητας”. “Συμμετέχετε σ’ έναν διαγωνισμό μαγειρικής, όχι στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας”, έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Facebook ο Ηλίας Μαμαλάκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι Δημήτρης Ταϊρίδης ήταν ο παίκτης που κατάφερε να μείνει στο σπίτι του MasterChef, καθώς αποχώρησε ο Γιώργος Μελανδίνος.

    Στο μεταξύ όπως μάθαμε, η παραγωγή του Master Chef 6 αναμένεται την επόμενη εβδομάδα (γύρω στις 18/3) να βρίσκεται στην Πάτρα και δη στον αμπελώνα της ιστορικής οινοποιίας της Achaia Clauss για να κάνει γυρίσματα κάποιων εκ των μελλοντικών επεισοδίων. Η Αχάια Κλάους με τους υπέροχους χώρους της όπως τα κελάρια της, τα μοναδικά κρασιά της όπως την γλυκόπιοτη Μαυροδάφνη και την μοναδική θέα της προβλέπεται να ενθουσιάσει τόσο τους συμμετέχοντες όσο και τους τηλεθεατές.

    GLEARNET
    Γυρίσματα στην Πάτρα για το MasterChef 6 - ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ
    Γυρίσματα στην Πάτρα για το MasterChef 6 - ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Το Καραμανδάνειο δίπλα στο «Άλμα Ζωής»

    Το Παιδιατρικό Νοσοκομείο Καραμανδάνειο συμμετέχει ενεργά, σε συνεργασία με...

    ΡΟΙΤΙΚΑ: Εκδήλωση με τον καθηγητή Θεολογίας π. Ανδρέα Ανδρεόπουλο

    Ο Εναρμόνιος Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ροϊτίκων διοργανώνει εκδήλωση την προσεχή...

    Πάτρα: Μπήκε λουκέτο σε κομμωτήριο γιατί δεν έκοψε απόδειξη! ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ

    Κάποτε τα πρόστιμα έμπαιναν σε όσους δεν έκοβαν απόδειξη....

    Ηλιέλαιο – ελαιόλαδο: Η κλιματική αλλαγή ανέβασε στα ύψη τις τιμές τους

    Η αγορά φυτικών ελαίων εισέρχεται σε μια από τις...