H Χριστίνα Αλεξοπούλου «ψηφίζει» Brain gain

    Ημερομηνία:

    Με τη χθεσινή ψήφιση του σ/ν από το Υπ. Οικονομικών «Δίνουμε τη δυνατότητα στους κατοίκους εξωτερικού, στους Έλληνες που τα σκληρά χρόνια της οικονομικής κρίσης και διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έφυγαν για το εξωτερικό, να επιστρέψουν στην Ελλάδα, είτε ως μισθωτοί, είτε ως ελεύθεροι επαγγελματίες, είτε ακόμα και ως επιχειρηματίες» τόνισε η κα. Χριστίνα Αλεξοπούλου, Βουλευτής Αχαΐας Νέας Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στη Βουλή.
    Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, πιστή στις αξίες και στις δεσμεύσεις της υλοποιεί εμπράκτως μια από τις βασικότερες προεκλογικές της υποσχέσεις, καθώς όπως υπογράμμισε η Βουλευτής Αχαΐας: «Προχωράμε σε μείωση κατά 50% για επτά χρόνια του φόρου εισοδήματος, αφήνοντας «ανοιχτή την πόρτα» και για εκείνους που ήταν εκτός χώρας τα τελευταία πέντε χρόνια».
    Παράλληλα, δίνουμε μια μεγάλη «ανάσα» στην οικονομία και στην αντιμετώπιση του δημογραφικού ζητήματος, δίχως να απεμπολούμε τον εξέχοντα ρόλο και τη σημασία του επαναπατρισμού των Ελλήνων συμπολιτών μας.
    «Με την ψήφο μας ανοίξαμε την πόρτα του επαναπατρισμού σε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες. Δώσαμε τέλος στο καθεστώς αβεβαιότητας και βγάλαμε διαβατήριο επιστροφής σε όσους έφυγαν, δίνοντάς τους την ευκαιρία να εξελίξουν την καριέρα τους επιστρέφοντας στο «σπίτι» κατέληξε η Βουλευτής Αχαΐας.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θεσσαλονίκη: 12μηνη φυλάκιση με 3ετή αναστολή σε γιατρό που ζήτησε «φακελάκι» από καρκινοπαθή

    Άλλη μία υπόθεση με γιατρό που απαίτησε φακελάκι από ασθενή, έφτασε...

    Πάτρα: Εκδήλωση για την Αλβανική και Ελληνική παράδοση – Το πρόγραμμα

    Ο Σύλλογος «Emigranti» Πάτρας με ίδρυση από το 2007,...

    Black Friday – Cyber Monday: Οι μέρες των εκπτώσεων πλησιάζουν – Δείτε τις ημερομηνίες

    Με την Black Friday να πλησιάζει στις 28 Νοεμβρίου και την Cyber...

    Ηλεκτρονικές αποδείξεις: Τσουχτερά πρόστιμα για όσους δεν καλύψουν το όριο

    Οι φορολογούμενοι έχουν χρονικό περιθώριο 79 ημερών για να καλύψουν...