H Εμινέ Ερντογάν μαζεύει ντομάτες στα χωράφια παρέα με αγρότισσες [ΒΙΝΤΕΟ]

Ημερομηνία:

Αφήνοντας πίσω της τις ακριβές τσάντες και τα ρούχα σχεδιαστών που κατά περιόδους προκαλούν σάλο στη γείτονα η Εμινέ Ερντογάν πήγε για να βοηθήσει στο μάζεμα ντομάτας. Σε ένα καλοστημένο σώου με τις κάμερες τουρκικών δικτύων παρούσες η Εμινέ συνομίλησε με αγρότισσες, για να δείξει πόσο κοντά στο λαό είναι το προεδρικό ζεύγος της Τουρκίας την ώρα που ο πληθωρισμός καλπάζει σε δυσθεώρητα ύψη.

Η συγκομιδή έγινε στο Αγιάς της Σμύρνης, περιοχή που φημίζεται για τις χωρίς χημικά λιπάσματα και εντομοκτόνα ντομάτες της.

Η πρώτη κυρία της Τουρκίας συνομίλησε με αγρότισσες και ένα 7χρονο κοριτσάκι, που βοηθούσε τους γονείς του στη συγκομιδή και ήταν ιδιαίτερα φιλική και χαρούμενη.

«Η πρώτη κυρία Ερντογάν μαζεύει ντομάτες με αγρότισσες στην περιοχή Αγιάς της Άγκυρας», έσπευσε να διαφημίσει η τουρκική προεδρία με ανάρτησή της στο Twitter.

Εκτός από ντομάτες η Εμινέ Ερντογάν μάζεψε και μελιτζάνες, κολοκυθάκια και φρέσκα κρεμμυδάκια με τους φωτογράφους να καταγράφουν την κάθε της κίνηση.

Η Εμινέ Ερντογάν σέρβιρε στη συνέχεια στους δημοσιογράφους από τις ντομάτες που μάζεψε και τον ντοματοπολτό που έφτιαξε.

Δείτε το βίντεο

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Ρόμπερτ Κέλκερ Κέλι: Οι δραματικές τελευταίες ώρες του 62χρονου ηθοποιού – Αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο και πέθανε

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τις τελευταίες στιγμές του Ρόμπερτ...

Γνωστή κυρία της ελληνικής σόουμπιζ νυχτοπερπάτησε με τον αδελφό της

Οχαμογελαστός κύριος της φωτογραφίας είναι αδελφός γνωστής κυρίας της...

Γεννητούρια! Τρισευτυχισμένο γνωστό ζευγάρι κρατάει στην αγκαλιά το πρώτο του παιδί

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του βιώνει γνωστό...