H Ματίνα Ζάρα εξηγεί γιατί χώρισε με τον Λάμπρο Χούτο λίγο πριν τον γάμο

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Η Ματίνα Ζάρα και ο Λάμπρος Χούτος μόλις έξι μέρες πριν το γάμο τους ανακοίνωσαν ότι ανέβαλαν οριστικά το μυστήριο, το οποίο είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 21 Αυγούστου στην Σκιάθο.

    Η 25χρονη τραγουδίστρια για πρώτη φορά μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τον χωρισμό της από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πήραν αυτή την απόφαση.

    «Όπως όλα τα ζευγάρια είχαμε και εμείς τα θέματά μας τα οποία με τον καιρό φουντώσανε. Καταλάβαμε έστω και λίγες μέρες πριν το γάμο ότι θα ήταν καλύτερα να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους. Έχουμε μιλήσει μετά τον χωρισμό, συναντηθήκαμε και στην Αθήνα, όλα έληξαν σε πολύ φιλικό επίπεδο. Μπορείς να πεις ότι χωρίσαμε λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων. Υπήρχαν θέματα και όταν βλέπεις ότι εσύ και ο άνθρωπος που ήταν απέναντί σου δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις, αυτό που εμείς κάναμε είναι ότι κάτσαμε κάτω σαν ώριμοι άνθρωποι, το συζητήσαμε και είπαμε να μην προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Να προλάβουμε το γάμο και να συνεχίσουμε τη ζωή μας».

    Η Ματίνα Ζάρα θυμήθηκε τον πρώτο άνθρωπο στον οποίο ανακοίνωσε την ακύρωση του γάμου. «Όταν έγινε αυτό ήμασταν Σκιάθο. Οι γονείς μου έχουν σπίτι εκεί. Ήταν εκεί και όλοι οι καλεσμένοι του γάμου. Καθίσαμε μαζί τους και τους εξηγήσαμε ότι θα ακολουθήσουμε ξεχωριστούς δρόμους. Σεβάστηκαν την απόφασή μας και όλα καλά».

    «Δεν έχω ακολουθήσει τον Λάμπρο στο Instagram αλλά σημασία δεν έχει τι κάνουμε στα social αλλά τι κάνουμε στην πραγματική ζωή. Δεν είμαστε τσακωμένοι, όλα καλά» απάντησε η ίδια και αναφέρθηκε στην περίπτωση επανασύνδεσης.

    «Ποτέ δεν ξέρεις. Έχω μάθει στη ζωή μου να μην λέω ποτέ. Υπάρχει αγάπη και του εύχομαι τα καλύτερα αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε χωρισμένοι. Δεν είμαστε τσακωμένοι», είπε η Ματίνα Ζάρα.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αντέδρασε η Πισπιρίγκου στον Κορυδαλλό! Δεν θέλω μαζί μου την 26χρονη μάνα του Αγγελου από το Ηράκλειο

    Στις φυλακές Κορυδαλλού παραμένει η 26χρονη μητέρα που κατηγορείται...

    Καρναβαλική Ακαδημία: Με 40 άτομα αποστολή στο διάσημο καρναβάλι του Viareggio της Ιταλίας

    Με 40 άτομα αποστολή, από 17 πληρώματα μελών της,...

    Αντιδράσεις στην Τουρκία για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision – «Αν αναφέρεται στη Γενοκτονία των Ποντίων, θα διαμαρτυρηθούμε»

    Έντονες αντιδράσεις έχουν προκληθεί στην Τουρκία, λόγω της συμμετοχής της...

    ΠΑΤΡΑ: Κάποτε υπήρχε μια παιδική χαρά στα Βραχνέικα – ΦΩΤΟ

    Συμπολίτης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στηλιτεύει...
    Best Shop