H Σμαράγδα Καρύδη για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό: «Eχω 10 μέρες πυρετό»

    Ημερομηνία:

    «Έχω δέκα μέρες πυρετό από τον κορωνοϊό που κόλλησα προφανώς στο στούντιο, αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις το πού και το πότε. Εχω ταλαιπωρηθεί αρκετά και δεν το άφησα να βγει προς τα έξω, για να μην ανησυχήσουν οι γονείς μου. Έκανα εξετάσεις και πρόσφατα και ευτυχώς δεν πειράχτηκαν πνεύμονες κ.λπ. Αναρρώνω λοιπόν, κι ετοιμάζομαι για το νέο μου τηλεοπτικό στοίχημα με το Celebrity Game Night, που θα απολαύσετε στο Mega προσεχώς…», είπε χαρακτηριστικά η Σμαράγδα Καρύδη.

    Αξίζει να σημειωθεί πως αν και η εκπομπή επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Παρασκευή (5/3), τελικά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Απίστευτο! Είπαν ΟΧΙ στον Ανδρέα Φούρα – Κανένας σεβασμός!

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%80%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%bf-%ce%b1%cf%81%ce%bd%ce%ae%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b1%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ac%ce%bd%ce%b8%cf%81%cf%89%cf%80%ce%bf-%cf%80%ce%bf%cf%85/

    Αυτό είναι το μυστικό για καλύτερη σεξουαλική ζωή – Και δεν έχει σχέση με το σεξ

    Εάν τα κάνετε όλα μαζί με τον σύντροφό σας,...

    Γιατί με πιάνει φαγούρα μετά το μπάνιο;

    Ιδιαίτερα την περίοδο του χειμώνα, δεν είναι σπάνιο φαινόμενο...