H Victoria Beckham φόρεσε το πιο σέξι παντελόνι για το ραντεβού της με τον David

    Ημερομηνία:

    Το ζεύγος Beckham αντάλλαξε όρκους γάμου πριν από 21 χρόνια. Και η Victoria απέδειξε ότι ο έρωτάς τους είναι ακόμα πολύ ζωντανός, δημοσιεύοντας το σύνολο που επέλεξε να φορέσει για το χθεσινό ραντεβού  με τον σύζυγό της, David.

    Φλίγκος

    Η σχεδιάστρια μόδας, αποκάλυψε ότι φορούσε τo «sex pants» της πριν ρωτήσει τι θα φορούσε το άλλο μισό της για τη βραδινή τους έξοδο. To συνδύασε με ένα λευκό πουκάμισο με ένα ζευγάρι στιλέτο γόβες.

    H Victoria Beckham φόρεσε το πιο σέξι παντελόνι για το ραντεβού της με τον David

    GLEARNET

    Σε ένα δεύτερο snap η Victoria τόλμησε να ισορροπήσει σε μια σκάλα με τα πανύψηλα τακούνια της, για να πάρει κάτι από ένα ντουλάπι, με τη φωτογραφία να έχει τραβηχτεί από πίσω.

    Παράλληλα με τη φωτογραφία της στην κουζίνα, έγραψε: «Οι θεές του νοικοκυριού φορούν πλαστικά παντελόνια! Φτιαχνοντας σνακ για τα παιδιά πριν από το το ραντεβού … ανυπομονώ να δω τι φοράς εσύ @davidbeckham #sexpants. ”

    H Victoria Beckham φόρεσε το πιο σέξι παντελόνι για το ραντεβού της με τον David

    Η Victoria είχε αστειευτεί στο παρελθόν για τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού κι έλεγε πόσο «τυχερή» είναι που έχει τον πρώην ποδοσφαιριστή ως «αδερφή ψυχή της» κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης της στο The View πέρυσι. Όσο για την ερώτηση σε σχέση με τη σεξουαλική ζωή τους  Βικτώρια απάντησε: “Μην ανησυχείτε γι ‘αυτό!”

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πορτογαλία: Φάλαινες επιτέθηκαν και βύθισαν ιστιοπλοϊκό – Βίντεο

    Φάλαινες επιτέθηκαν και βύθισαν ένα ιστιοπλοϊκό με τουρίστες στα...

    Σοκ στη Λάρισα: 13χρονος συνελήφθη για παιδική πορνογραφία με τεχνητή νοημοσύνη

    Μια πρωτοφανής υπόθεση αποκαλύφθηκε την Κυριακή στη Λάρισα, όπου ένας...

    Ο Κώστας Πελετίδης συλλυπείται τον Νίκο Παπαδημάτο

    Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τα ειλικρινή του...

    ΕΥΔΑΜ: Συμμετοχή του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης στην 89η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

    To Πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης έχει περάσει σε νέα...