Happy Day: Επέστρεψε ο Δημήτρης Παπανώτας – «Όποτε φεύγεις, δεν σε πάει καλά»

    Ημερομηνία:

    Στο «Happy Day» επέστρεψε σήμερα (22/4) ο Δημήτρης Παπανώτας, αφού τέθηκε εκτός ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες.

    Κατά την διάρκεια της έναρξης της σημερινής εκπομπής, η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποδέχθηκε τον συνεργάτη της, λέγοντας: «Δημητράκη καλώς μας ήρθες. Το δεύτερο αγροτικό. Έχεις καταλάβει ότι όποτε φεύγεις δεν σε πάει καλά, κάτσε στα αυγά σου! Κάτσε εδώ που περνάς ωραία και σ’ αγαπάνε, σε προσέχουν».

    Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη (18/4) η παρουσιάστρια είχε ανακοινώσει την έκτακτη απομάκρυνση του Δημήτρη Παπανώτα από το «Happy Day», λόγω της απαγόρευσης συμμετοχής σε τηλεοπτικές εκπομπές που ισχύει για όσους είναι υποψήφιοι στις Ευρωεκλογές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δήμος Αιγιαλείας: Tην Κυριακή 15 Μαρτίου η απονομή των χρηματικών βραβείων “Δημήτρης Καλογερόπουλος”

    Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Δήμου Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Ελευθεριώτης κατά τη...

    Συνεργασία του Συλλόγου Αρκάδων με την Κοινο_Τοπία για τη στήριξη της Μέριμνας

    Μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία πήραν ο Σύλλογος Αρκάδων Πάτρας και η Εταιρεία Κοινωνικής...

    Πάτρα: Σκουπιδότοπος πίσω από Δημοτικό Σχολείο – ΦΩΤΟ

    Βρωμιά και δυσοδία στην οδό Ναυμαχίας Έλλης, στην Πάτρα,...