Hellenic Train: Αναστέλλονται όλα τα δρομολόγια της Πέμπτης λόγω απεργίας της Ένωσης Σιδηροδρομικών

    Ημερομηνία:

    Η Hellenic Train ανακοίνωσε πως αναστέλλονται όλα τα δρομολόγια της Πέμπτης 2/2, την ώρα που η χώρα θρηνεί για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη. 

    Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία αναφέρει χαρακτηριστικά:

    «Λόγω απεργίας που ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών για αύριο Πέμπτη 2/3/2023, όλα τα αυριανά δρομολόγια της Hellenic Train  αναστέλλονται».

    Φλίγκος

    Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς: 24ωρη απεργία την Πέμπτη

    ICECAP

    Την προκήρυξη 24ωρης απεργίας για την Πέμπτη 2 Μαρτίου αποφάσισαν ομόφωνα το ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς (ΠΟΣ) και οι Διοικήσεις του συνόλου των Πρωτοβαθμίων Σωματείων που λειτουργούν στον Ελληνικό Σιδηρόδρομο, σε έκτακτη συνεδρίασή τους.

    Σε ανακοίνωσή τους σημειώνουν μεταξύ άλλων: «Η απαξίωση που διαχρονικά επέδειξαν οι κυβερνήσεις στον Ελληνικό Σιδηρόδρομο οδήγησαν στο τραγικό αποτέλεσμα των Τεμπών. Δυστυχώς τα πάγια αιτήματά μας για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, αρτιότερη εκπαίδευση, αλλά κυρίως εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών ασφαλείας, πετιούνται μόνιμα στον κάλαθο των αχρήστων».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΪΑ: 10.000 κόσμο περιμένουν στο Helmos Mountain Festival – ΗΧΗΤΙΚΟ

    Αντίστροφη μέτρηση για το φεστιβάλ που γίνεται «θεσμός», το...

    Δυνατός σεισμός τα ξημερώματα μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού – Ακολούθησαν 9 μετασεισμοί

    Σεισμός εντάσεως 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 02:30 τα ξημερώματα στον θαλάσσιο...

    Νέο αεροσκάφος για το ΕΚΑΒ από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

    Το αεροσκάφους τύπου Beechcraft King Air 360C, είναι δωρεά...

    Τροχαίο με τέσσερις τραυματίες στην παραλιακή – Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε κολώνα

    Τροχαίο ατύχημα με τέσσερις τραυματίες - οι δύο σοβαρά - σημειώθηκε λίγο...