Hρθε στην Πάτρα ο Γιάννης Καλαμπόκας

    Ημερομηνία:

    Στην Πάτρα βρέθηκε την Τετάρτη ο Γιάννης Καλαμπόκας για να αποχαιρετήσει για πάντα τον φίλο του Δημήτρη Γραμματίκα, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα, ενώ ποδηλατούσε. Σύμφωνα με πληροφορίες ο  Γιάννης Καλαμπόκας ήρθε από τον Βόλο όπου και διαμένει τα τελευταία χρόνια για την κηδεία του φίλου, του από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ και αποχώρησε αμέσως. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν διακριτικός, συνομίλησε με λίγους γνωστούς και έφυγε αμέσως μετά.

    Ο Γιάννης Καλαμπόκας καταδικάστηκε για την δολοφονία του καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα, στην Πάτρα και αφού εξέτισε την 7χρονη ποινή του και αποφυλακίστηκε, πήγε στο Βόλο όπου και κατοικεί.  Είναι παντρεμένος με δημοσιογράφο και πατέρας δύο παιδιών. Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση ο Γιάννης Καλαμπόκας  σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, δεν επιτρεπόταν να έρχεται στην Πάτρα μέχρι το 2011. Έκτοτε και μέχρι σήμερα έχει έρθει στην Πάτρα άλλη μια φορά. Η δεύτερη ήταν προ ημερών, για να αποχαιρετίσει τον παλιό  του φίλο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΠΑΤΡΑΣ: Η αποτροπή χρήσης των αυτοκινήτων είναι ίσως η λύση στο πρόβλημα

    Περί τα 150.000 αυτοκίνητα κυκλοφορούν σήμερα στην Πάτρα, επιβαρύνοντας...

    Πώς η άλλοτε «εθνική παρθένα» Άννα Μαρία Λογοθέτη έφτασε να πληρώνεται (!!!) από τη Νέα Δημοκρατία

    Οταν πριν από λίγες δεκαετίες ο συνάδελφος Γιάννης Πουλόπουλος, τον...

    ΠΑΤΡΑ: – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ – Ούρλιαζε η γυναίκα του

    Ούρλιαζε η γυναίκα του για να μην μπεί φυλακή!...

    Οργασμός: 5 λόγοι που οι γυναίκες προσποιούνται

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bf%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-5-%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%bf%ce%b9-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bf%ce%b9-%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%af%ce%ba%ce%b5%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%80%ce%bf/