Η Αγγελική Νικολούλη σε τρελά κέφια – Ο ξέφρενος χορός σε βραδινή έξοδο

    Ημερομηνία:

    Λίγες ημέρες μετά την αυλαία της εκπομπής της για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, η Αγγελική Νικολούλη αποφάσισε να βγει με μερικούς καλούς φίλους και συνεργάτες και να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές.

    Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μπορεί να μας έχει συνηθίσει μέσα από τις εκπομπές της σε ένα πιο αυστηρό στιλ, ωστόσο μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό και τις έρευνες προτιμά να είναι χαλαρή και να απολαμβάνει την κάθε της στιγμή.

    Όπως έχει αποκαλύψει άλλωστε, ο χορός είναι κάτι που αγαπά πολύ και δεν λείπει από τις εξόδους της.

    Στη χθεσινή της έξοδο λοιπόν, όπως θα δεις και από τα βίντεο που η ίδια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram, η Αγγελική Νικολούλη απόλαυσε την παρέα των φίλων και συνεργατών της με κρασί και πολύ χορό. Η ίδια βρισκόταν σε τρελά κέφια.

     

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τουρίστας έπιασε εν αγνοία του θανατηφόρο χταπόδι και έγινε viral στα social media

    Ένας Βρετανός τουρίστας γλίτωσε στο παρά πέντε, όταν χωρίς...

    Στο νοσοκομείο 9χρονος που έλαβε φάρμακο σε challenge με συμμαθητή του στο Αγρίνιο

    Παιδί 9 ετών νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Αγρινίου μετά από επικίνδυνο...

    Οι κάμερες με ΑΙ ξεκινούν να γράφουν παραβάτες, σε ποια σημεία της Αττικής βρίσκονται

    Εντός αυτής της εβδομάδας ξεκινά και ολοκληρώνεται η εγκατάσταση των...

    Αγγελική Ηλιάδη: «Έχω βιώσει άρρωστη και κακοποιητική ζήλεια, δεν θα ήθελα ποτέ στη ζωή μου να το ξαναπεράσω αυτό»

    «Τέτοιες συμπεριφορές και γεγονότα δυστυχώς συνέβαιναν, συμβαίνουν και θα...