Η αιμοδοσία πάει στο Πανεπιστήμιο Πατρών

    Ημερομηνία:

    Το Κέντρο Αίματος του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών  στην προσπάθεια του να διαδώσει την ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας,  οργανώνει αιμοδοσία τη δεύτερη Πέμπτη κάθε μήνα στο κτήριο Α της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Πατρών.

     

    Για αυτόν το μήνα, η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14-04-2022 και ώρα 09.30-13.30.

     

    “Η ανταπόκριση των φοιτητών στο κάλεσμα μας, καθώς και του μόνιμου διδακτικού και διοικητικού προσωπικού, είναι εξαιρετικά ενθαρρυντική. Η προσφορά αίματος για τους  ασθενείς με χρόνια νοσήματα καθώς και για τα άτομα με Μεσογειακή Αναιμία που ωφελούνται άμεσα, οδηγεί στην αύξηση της επάρκειας εθελοντικού αίματος που τόσο έχει ανάγκη η χώρα”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Κέντρου Αίματος του Π.Γ.Ν.Π.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Συναγερμός για πυρκαγιά σε κτίριο της Ακτής Δυμαίων – φωτό

    Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Κέντρο Παιδικής...

    Η ιστορία πίσω από την αγάπη των Ελλήνων για τη ρετσίνα

    Η Ρετσίνα, άνετα και χωρίς σοβαρούς αντιπάλους, θα μπορούσε να...

    Κάθεστε με τις ώρες στην τουαλέτα; Πότε αποτελεί σημάδι κινδύνου για καρκίνο παχέος εντέρου

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ba%ce%ac%ce%b8%ce%b5%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b9%cf%82-%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%b1%ce%bb%ce%ad%cf%84%ce%b1-%cf%80%cf%8c%cf%84%ce%b5-2/

    Αυτά είναι τα 20 πιο συνηθισμένα ελληνικά επώνυμα

    Όταν δημοσιεύεις λίστες, φρόντισε να υπάρχει έκπληξη στην πρώτη...