Η αισχροκέρδεια πνίγει τα Ελληνικά νοικοκυριά, του Απόστολου Κατσιφάρα, πρώην Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας

Ημερομηνία:

Το ράλι των τιμών δυστυχώς συνεχίζεται ανεξέλεγκτο και δημιουργεί συνθήκες ασφυξίας στους αδύναμους οικονομικά πολίτες και τις πολύ μικρές επιχειρήσεις.

Ο εταιρείες ειδών διατροφής εφεύραν ένα νέο κόλπο να συσκοτίζουν τον καταναλωτή μπροστά στα μάτια του.

Πρώτα έκαναν αυξήσεις – μετά μείωσαν τις ποσότητες στις συσκευασίες – άφησαν για λίγο τις τιμές στα ίδια και τώρα πάλι αυξήσεις.

Όλα για να ξεγελάσουν τους απλούς ανθρώπους.

Όλα στο βωμό των μεγάλων των ισχυρών και των κερδών.

Έλεγχοι στην αγορά από τις διευθύνσεις εμπορίου των Περιφερειών δεν υπάρχουν ενώ η επιτροπή ανταγωνισμού υπολειτουργεί και δεν παρεμβαίνει δυναμικά και αποτρεπτικά.

Η κυβέρνηση παραμένει σταθερά προσηλωμένη στη λύση των επιδομάτων και των κουπονιών.

Ο λόγος στου πολίτες!

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Στίχοι με… νόημα: Η Άννα Βίσση αραχτή στον καναπέ, ποστάρει τραγούδι που λέει «fuck what they are saying»

Σε μια ανάρτηση με νόημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης...

Που βρισκόταν η Εβραϊκή Συναγωγή στην Πάτρα; Δείτε φωτο

Η Εβραϊκή Συναγωγή της Πάτρας στην οδό Παντανάσσης 34...

Αποθεώθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Λονδίνο, ασφυκτικά γεμάτο το Royal Albert Hall, βίντεο και φωτογραφίες

Μια μεγάλη συναυλία έδωσε στο Λονδίνο ο Κωνσταντίνος Αργυρός...