Η Ακαδημία των Σπορ στηρίζει το ΠΕΑΚ για το Μουσείο

    Ημερομηνία:

    Η Ακαδημία των Σπορ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει το ΠΕΑΚ για την απόφαση να δημιουργήσει Αθλητικό Μουσείο στην περιοχή μας. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
    «Μετά την ανακοίνωση της δημιουργίας του Αθλητικού Μουσείου στο κολυμβητήριο Αντώνης Πεπανός από το Δ.Σ. του ΠΕΑΚ Πάτρας, η διοίκηση της Α.Ε.Π. Ακαδημίας των Σπορ επικροτεί και συγχαίρει αυτή την πρωτοβουλία.
    Η παραπάνω κίνηση σε συνέχεια της δημιουργίας (εδώ και τρία χρόνια) αθλητικού μουσείου χειροσφαίρισης στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΕΑΚ Πάτρας, Κ. Πετρόπουλος, αναβαθμίζει την ποιότητα των εγκαταστάσεων.
    Πλέον οι επισκέπτες (φίλαθλοι, ομάδες, παράγοντες, κ.λ.π.) και κυρίως οι μαθητές, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την ιστορία του κάθε αθλήματος μέσα από σημαντικά εκθέματα και παρουσιάσεις.
    Το πλεονέκτημα ότι αυτά τα μουσεία βρίσκονται στους ίδιους χώρους που διδάσκονται τα αθλήματα, δίνει άλλου είδους προσέγγιση κυρίως τους μικρούς επισκέπτες, μιας και μπορούν να γνωρίσουν την χειροσφαίριση και τον υγρό στίβο και δια ζώσης».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θλίψη στον κόσμο του σκακιού: Πέθανε ο Αμερικανός γκραντμάστερ Ντάνιελ Ναροντίτσκι – Ήταν 29 ετών

    Θλίψη έχει σκορπίσει στον κόσμο του σκακιού η ξαφνική απώλεια του...

    Κρήτη: Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνες αυτοκινήτου – Το βίντεο κόβει την ανάσα

    Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε σε αγώνες αυτοκινήτου στην Κρήτη και συγκεκριμένα κατά...

    Ιαπωνία: Η Σανάε Τακαΐτσι είναι η πρώτη γυναίκα Πρωθυπουργός της χώρας

    Η Σανάε Τακαΐτσι, επικεφαλής του κυβερνώντος ιαπωνικού Φιλελεύθερου Δημοκρατικού...